Super zdjęcie, ostrość idealnie gdzie trzeba

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:porwałam fotkę Balbinki na FB - mam nadzieję, że mi wybaczycie
kociarkowaaaa pisze:Luna wymiotowała jakieś 10 razyprzed każdym wymiotowaniem miałczała niemiłosiernie
zaraz jedziemy taksówką do Lancetu. Trzymajcie kciuki żeby to nic złego nie było. Jest chłodna i leci przez ręcę
wymiotowała jedynie pianą ech
dilah pisze:o matkoA wczoraj było dobrze, ładnie zjadła, wypuściliśmy ją na trochę, wyszliśmy było po 17 i było dobrze
kciuki bardzo trzymam...
kociarkowaaaa pisze:dilah pisze:o matkoA wczoraj było dobrze, ładnie zjadła, wypuściliśmy ją na trochę, wyszliśmy było po 17 i było dobrze
kciuki bardzo trzymam...
Luna to mój domowy kotktórego adoptowałam z Kotyliona
dilah pisze:Matko ja nie wiem dlaczego odebrałam, że to o Funię chodzi przepraszamTrzymam kciuki za Lunę
kociarkowaaaa pisze:Pinezkowa pisze:no i jako, że to mój debiut - wracałam dwa razy i sprawdzałam, czy światło w kuchni zgaszone, czy okienko zamknęłam. jeśli coś będzie nie tego - miejcie litość
najgorsze i tak było zamknięcie Niny w kuchnitego się chyba nie da pobić :D
dilah pisze:
Z miłością wzajemną Milagros obdarzyła uczuciem mojego brata, mógł ją glaskać i dotykać i nawet razu nie dostał po łapachcały dyżur posiedział w izolatce
![]()
Jak Wy podajecie leki Nikicie? ona nic mokrego wczoraj nie chciała, wreszcie dostała je dopyszcznie, co jej sie bardzo nie spodobało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 112 gości