Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 08, 2015 7:11 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Witam w nowym tygodniu :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon cze 08, 2015 10:15 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Witam i ja ,ostatnio z niczym się nie wyrabiam :roll:
Muszę znów gnać po żarełko bo nic już dla maluszków nie mam .
Czas pomyśleć o szczepieniu chociaż szylki ,malutek jeszcze za mały.

Na dworku chłodniej :201494 tyle że idą upały :strach:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon cze 08, 2015 13:14 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

A co z pralką? Nawróciła się, czy wymaga reanimacji?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon cze 08, 2015 14:29 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

lilianaj pisze:A co z pralką? Nawróciła się, czy wymaga reanimacji?

nawet na nią nie patrzę ,obraziłam się :twisted:

Zakupy kociakom zrobione ,chodziłam i patrzyłam ile rzeczy mogła bym kupić gdybym mogła :lol: niekoniecznie było by to potrzebne ,ale chociaż raz zapomnieć o hamulcu :oops: nie liczyć ,przeliczać kalkulować ,tylko kupić bo tak i już...
Nie kupuje nic wyjątkowego ,maluszki jedzą Miamora i Animondę tacki .
Dziś też na próbę wzięłam Animondę puszeczkę ,wychodzi to taniej ,boję się tylko problemów z brzuszkiem ,a już takie przerabiałam.
Jeszcze Convalescent ,suche jeszcze mam ,o żwirku pomyślę w przyszłym tygodniu .
Teraz podjadę po udka i kawałek wołka i tydzień jedzonka będzie z głowy .

Jak rozrabiam conva to malutek zrywa się i popyla z prędkością światła do kuchni ,ogonek jak szczota do butelek i krzyk dajdajdaj ,taki się fajny robi :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon cze 08, 2015 15:49 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Dorciu Kociaki mają u Ciebie jak w raju :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon cze 08, 2015 19:25 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

kaja888 pisze:Dorciu Kociaki mają u Ciebie jak w raju :)

tiaaa :wink:
Właśnie dokazują .
Nie byłam z Kudłatym ,jeszcze poczekam ,nie dostaje już wołowiny ,może samo przejdzie ,tak bym chciała oszczędzić mu sterydów..
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 09, 2015 7:29 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Zbliżam się do seteczki ,kolejnej ,której ? nie wiem nie liczę ,pamiętam że to forum trzymało mnie po śmierci mojej mamy .
Wtedy tu trafiłam ,raczej uciekłam przed życiem realnym.. :oops: :cry:

Zaraz ,tz .za parę dni moje urodziny ,jak zwykle 18 ,bo kto by obchodził 54 :mrgreen:

Kleszcz demoluje kolejną pościel ,nigdy nie przestanę się dziwić skąd w tym wątłym ciałku tyle werwy ,energii wręcz niespożytej :roll:

Maluchy już nie zamykane do klatki ,szczęśliwe ,tylko klatki nie wystawiam bo stoi pod drapakiem ,jak by któreś chciało spaść to zawsze bezpieczniej

Zbieram się do pracy .

Może zahaczę jeszcze o jakąś truskawkę :wink: a i czereśnie już takie piękne ,tylko cena 20 zł przeraża :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 09, 2015 7:42 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Zagadka na nowy dobry dzień.
Zgadnij Dorciu czym się przykrywam w te upalne dni idąc spać.
Jak zgadniesz będę się starała o rękę jednego z Twoich kociaków /taki mały żarcik/ :) :) :)
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto cze 09, 2015 8:00 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

dorcia44 pisze:
Zaraz ,tz .za parę dni moje urodziny ,jak zwykle 18 ,bo kto by obchodził 54 :mrgreen:

Nie martw się, ja dziś - jak zwykle 18-te. :smokin:
Ostatnie przed 50-tką.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto cze 09, 2015 16:01 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

muza_51 pisze:Zagadka na nowy dobry dzień.
Zgadnij Dorciu czym się przykrywam w te upalne dni idąc spać.
Jak zgadniesz będę się starała o rękę jednego z Twoich kociaków /taki mały żarcik/ :) :) :)

czyżby Bułką :mrgreen:

Monia najlepszego :piwa: :balony: :dance: :dance2: :1luvu:

Mamy nowe wezwanie na cito - x kotek z brzuchem ,x kociaków itp. a my jeszcze nie zamknęłyśmy tematu białasów :? teraz nie możemy jeździć tam za dnia tylko po nocy .
Ja nie wezmę innych kociąt dopóki nie oddam tych .
Gdyby ktoś chciał pomóc ,będę bardzo wdzięczna a kocięta tymbardziej.

Gadzina ma anginę ,straszne :strach: musi wyciąć migdały ,mówili Mu to już w zeszłym roku .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 09, 2015 16:28 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Marcelibu pisze:Nie martw się, ja dziś - jak zwykle 18-te. :smokin:
Ostatnie przed 50-tką.

spełnienia marzeń Monia :balony:

pozdrawiamy z nasza małą, białą księżniczką :)
Obrazek
to jej ulubione miejsce do spania, nie mieliśmy wyjścia i kupilismy koszyczek żeby jej na szafce położyc, no bo przecież kotki na twardym sopac nie mogą :oops:
i dalej jest takim miziakiem, na nasz widok wywala sie na podłodze na plecki i brzuchol do miziania nadstawia :)

polecamy kotki od Dorotki
:ok:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto cze 09, 2015 16:46 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

jaki cudny koszyczek :D koteczka chyba wyjaśniała i troszkę przytyła ? mała farciara :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 09, 2015 18:37 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Niestety nie Bułką a podwójnie złożoną pierzyną. :) :)
Pozdrawiam.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto cze 09, 2015 19:01 Re: Tytek kot nad koty Malutkie Tymczasy Szukają Domu !!!!

Dzięki za życzenia :D .
Hopi jest przekochana!! Czyli nadal wejście człowieka
powoduje wywalenie brzuszka i mruczanki :1luvu: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]