...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża tęskni za Florką i Franią![]()
Bardzo tęskni![]()
![]()
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła z podwórka. Dała chorej kici tabletkę w musie. Poza tym było mało kotów, duża zostawiła jedzenie i wodę, i wróciła.
Jak dużej nie było, Pralcia zrobiła rzadką kupę.
Fasolka
Unidox podany - cała tabletka, rozgnieciona. Pani Krysia nie pochwaliła dawki, powiedziała, że unidox jest bardzo silny, źle wpływa na wątrobę. Ale w kocim środowisku nie ma książkowych zasad, o czym wiem i Wy też wiecie bardzo dobrze. Kotka nie zjadła całego musu, trochę tylko i nie zjadła całej tabletki. Zostawiłam tackę w miejscu, do którego chodzi.
Pralci nie ominie jutro wizyta u lekarza, to pewne
MalgWroclaw pisze:Najpierw sobie leżałam
a potem duża wzięła zabawkę i tak się bawiłyśmy (skakałam też, ale duża tego nie sfotografowała)![]()
![]()
Pralcia
Sprawdzam, czy coś boli, ale Pralcia chętnie się bawi. A Fasolce zagroziłam w wyrafinowany sposób: powiedziałam, że nie będziemy chodzić do Pana Doktora, jak się będzie dalej drapać. Nie wiem, czy za bardzo nie mieszam w tej małej główce
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła z podwórka, zła jest, bo chorej kotki nie było. I deszcz pada. Zaraz jedziemy do Pana Doktora. Ja w ogóle nie rozumiem, jak to ma być, że podrapane fasolkociałko nie zostanie zawiezione do Pana Doktora![]()
Fasolka
Chorej kotki nie było, więc nie dostała leku. To głupiego robota, nie cierpię tego![]()
bardzo dobrze, że pada deszcz, bo strasznie sucho, ale akurat teraz nie musiał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon i 27 gości