... mry!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Dlaczego ja nigdy nie jestem na bieżaco![]()
![]()
![]()
Witam się na 6-tej. Jakaś masakracja
Ale zaraz poprawię sobie humor bo mam karkówę na obiad
MonikaMroz pisze:Ale pysznosci z zoo+ dziewczynki dostały
MaryLux pisze:Miaudoberek
Może się zdziwicie, ale ja najbardziej lubię łazić po tzw. równinach - one nie są ani płaskie, ani nudne
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wiecie za czym tęsknię ?![]()
Za naszymi konkursami na miau.![]()
Szczytny cel, fajna zabawa i mnóstwo pięknych kocich fotek![]()
Konkursie wróć - tęsknimy![]()
![]()
ja ostatnio gram w kottolotka na miau:wink:
a nie poprowadziłabyś konkursu?
MaryLux pisze:Ja nie pomogę, bom komputerowy cienki bolek, a oprócz tego na razie mam na głowie za dużo innych spraw
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja nie pomogę, bom komputerowy cienki bolek, a oprócz tego na razie mam na głowie za dużo innych spraw
Nie martw się Maryś ja też nie jestem komputerowym Ainstainem i ciągle się czegoś nowego uczę.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja nie pomogę, bom komputerowy cienki bolek, a oprócz tego na razie mam na głowie za dużo innych spraw
Nie martw się Maryś ja też nie jestem komputerowym Ainstainem i ciągle się czegoś nowego uczę.
Z konkursem też na pewno dasz sobie radę koncertowo
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja nie pomogę, bom komputerowy cienki bolek, a oprócz tego na razie mam na głowie za dużo innych spraw
Nie kuś Maryś nie kuś
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja nie pomogę, bom komputerowy cienki bolek, a oprócz tego na razie mam na głowie za dużo innych spraw
Nie kuś Maryś nie kuś
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja nie pomogę, bom komputerowy cienki bolek, a oprócz tego na razie mam na głowie za dużo innych spraw
Nie kuś Maryś nie kuś
Zamiast kusić palnę Ci w epek tekstem: zrób to, bo jak nie, yo konkursu nie będzie i już!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ja nie pomogę, bom komputerowy cienki bolek, a oprócz tego na razie mam na głowie za dużo innych spraw
Nie kuś Maryś nie kuś
powinnaś dać się skusić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości