Ewa L. pisze:Jestem po zakupach. Zamówienie poszło. Troszkę sobie poszalałyśmy.![]()
Zamówiłam dziewczynką w sumie 24 saszetki Felixa, Sheby i 4 puszeczki Gurmeta oczywiście w sosie i 5 rodzai suchej karmy dla sterylek i kilka wersji dla seniorów dla Zuzi o łącznej wadze 3,2 kg. Mają dużą różnorodność od Smaiili po Purizon, Joscherę , Eukanube i Wahre Liebe więc maja w czym wybierać.
Myślę że na jakiś czas im starczy .![]()
Po za tym zamówiłam fajniusie małe miseczki ze stali nierdzewnej z wytłaczanym ozdobnym motywem kotka z anty poślizgowa gumką za 3,80 zł za szt. a ostatnio widziałam je za 9,80 zł dlatego wzięłam 6 szt.![]()
Oczywiście ukręciłam sobie bata na głowę zamawiając również zestaw trzech myszek i obawiam się że są to myszki piszczące![]()
![]()
![]()
Liczę na to że dziewczynki będą zadowolone z przesyłki i oczywiście jak tylko paczka dotrze a mam nadzieję że nastąpi to jeszcze w tym tygodniu zdam relację foto z przyjęcia towaru.
ja swoim zamawiałam tym razem w telekarmie, bo wzięłam Brit dla Tofika, zamówienie poszło w niedzielę i dzisiaj już mam mieć dostawę
dzisiaj miałam info od zooplusa , że wprowadzaja też Brita, ale jeszcze nie sprawdzałam co maja miec i w jakich cenach