Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 31, 2015 15:45 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

super :) ja bym tylko nie pisała nic w stylu "zwykła burasia" "nie ma szczęścia" "nikt jej nie chce" etc. ja bym pisała w samych superlatywach, żeby pokazać ludziom, że ona jest niezwykła, ma bardzo dużo szczęścia, tylko jeszcze żadne kolana nie były tak idealne, żeby je zaakceptować i pójść z nimi do domu. że to ona decyduje, kogo obdaruje swoją niepowtarzalną osobowością ;)
nooo porobię jej jakieś fotki w środę i spróbuję coś sklecić i zobaczymy, co z tego wyjdzie ;)
Obrazek

Pinezkowa

Od: Śro gru 17, 2014 20:53

Post » Nie maja 31, 2015 21:56 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Ja tak na szybko teraz: dyżur bardzo spokojny. Żadnych pawi ani luźnych kup nie zlokalizowałyśmy. Towarzystwo zjadło, leki podane. W kuwetach było co trzeba - u Mili też. Posprzątane, podłoga w głównym pokoju umyta z grubsza. W szpitaliku przez cały dyżur chodziła lampa. Teraz zmykam.
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pon cze 01, 2015 7:55 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

JoannElle pisze:To ja - Nina się nazywam,
Drapaczka i kuwetki bardzo ładnie używam,
Wzór mam piękny, wzrok uroczy - popatrzcie w moje oczy!
Jestem przecież najpiękniejsza, a na pewno najskoczniejsza!

Niech bure me futerko na twych kolanach gości,
bym więcej innym kotkom mogła już nie zazdrościć,
Niech twoje obie ręce dziś mnie wygłaszczą całą,
aż będę głośno mruczeć, bo wciąż mi pieszczot mało!

Kradnę na fb :wink:

Pinezkowa pisze:kurde, nie mogłam spać przez tę Ninę. przecież to aż niemożliwe, jakiego ta kotka ma pecha - najpierw była opcja, że może ci ludzie, którzy przyjechali po Amelkę, wezmą też Ninę. nie. teraz ci się zastanawiali, ale wybrali Rosę. a przecież Nina - moim zdaniem - jest najfajniejszym kotem, który jest teraz w Kociarni. więęęc pomyślałam sobie, że skoro nikt o nią nie pyta, to my zróbmy z niej celebrytkę i my mówmy co u niej. w jakiś cyklach tygodniowych, np. poNINAłek z Niną. kilka zdjęć, opis tego, co się działo w kociarni, ale z punktu widzenia Niny. i wrzucajmy to na fejsa, na naszą stronę. ludzie się może trochę na nią nakręcą, jak na Tajfunka. myślę, że kilka zdjęć z jej zabaw, mizianek, wskakiwań na pudła uda się cyknąć. mogę się zadeklarować, że to będę robiła. mogę też pisać kilka zdań o niej. tylko żeby ktoś to publikował dalej. co myślicie? czy to w ogóle jest możliwe, żebyśmy zrobili taki cykl na stronie Kotyliona?

Agata, podsyłaj do mnie takie aktualizacje - będę wrzucać na stronę i fb :ok:

JoannElle pisze:Może się przydać.

https://www.youtube.com/watch?v=eQi0XOH9D6s

czy tu jest filmik z Nina? mam w pracy zablokowanego yt.
Asia, podeślesz mi go na maila: gonerek@tlen.pl
:)

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pon cze 01, 2015 10:03 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

mgska pisze:

Tak, to filmik z Ninoskoczkiem ;) ale nie nadaje się do przesyłania mailem, ma prawie 100 MB :(
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Pon cze 01, 2015 10:03 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Właśnie w Esce Łódź mówili o domkach dla kotów które ta dziewczyna na zaliczenie robiła :) jak słodko :) może bardziej się tym zainteresują ludzie :)
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Pon cze 01, 2015 10:11 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

JoannElle pisze:
mgska pisze:

Tak, to filmik z Ninoskoczkiem ;) ale nie nadaje się do przesyłania mailem, ma prawie 100 MB :(

to dam na fb link do yt :wink:

mgska

Post » Pon cze 01, 2015 10:13 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Proponuję też przypomnieć te miziaste zdjęcia:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

JoannElle

Post » Pon cze 01, 2015 10:15 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

JoannElle pisze:Tak, to filmik z Ninoskoczkiem ;) ale nie nadaje się do przesyłania mailem, ma prawie 100 MB :(

Można wysłać to przez: http://wyslijto.pl

Pliki do 100 MB lub 250MB dla zarejestrowanych.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Krystian C.

Od: Czw kwi 23, 2015 9:27
Post » Pon cze 01, 2015 10:24 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

JoannElle pisze:Proponuję też przypomnieć te miziaste zdjęcia:
Obrazek Obrazek
Obrazek

niedługo sie pojawią na fb razem z wierszykiem :ok: :ok:

mgska

Post » Pon cze 01, 2015 10:30 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

I jeszcze fot brzuszkowy i tunelowy:
Obrazek Obrazek
Obrazek

JoannElle

Post » Pon cze 01, 2015 13:25 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Dla niefejsbukowych - aktualne zdjęcie Tajfuna:
Obrazek
Obrazek

JoannElle

Post » Pon cze 01, 2015 18:22 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

JoannElle pisze:Dla niefejsbukowych - aktualne zdjęcie Tajfuna:
Obrazek

ale bajer :) czyli już miłość jest :1luvu: trzej muszkieterowie :)
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

Post » Pon cze 01, 2015 18:35 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Dzisiejszy dyżur był dziwny. nowa trikolorka nie miała żadnej informacji, że jest agresywna... niby miałczała do mnie, głaskałam ją... ale gdy chciałam jej wziąć kocyk żeby go wytrzepać bo był cały w żwirku rzuciła mi się na rękę i dosłownie mnie ugryzła. dzięki pomocy Krystiana i jego żony udało mi się u niej posprzątać ale gdyby nie oni nie wiem czy bym sama dała sobie z nią radę :( nigdzie nie mogłam znaleźć rękawiczek ochronnych :( nie sądziłam, że kot może aż tak otworzyć pyszczek.. więc z nią trzeba bardzo ostrożnie. w szpitaliku ktoś zwymiotował na parapecie i to dość sporo, było wysuszone więc dawno. obojętnie ile się nie zostawi Balbince i Ptysiowi suchej karmy to i tak na drugi dzień są puste miski :P Ptyś pokazał się kilka razy i nawet za bardzo nie uciekał, jak wychodziłam to leżał na parapecie przytulony do Balbinki :)
Nikicie zabrałam jedzenie, kompletnie jej nie smakują suche chrupki które miała w miseczce ale RC Sensitive chętnie jadła, nie zrobiła kupki więc trzeba obserwować:) Funia miała apetyt :) Dreamisy i Whiskasowe smakołyki wsuwa aż miło :) Milagros ona zupełnie nie je chrupek które miała w miseczce takie ciemno brązowe, ale za to ze smakiem zjada RC Sensitive, zapisałam na tablicy :) co do Niny kurcze :( jak weszłam to miałczała praktycznie non stop jak wychodziłam z pokoju, samotność jej nie służy więc kogoś trzeba do niej wsadzić.
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

Post » Pon cze 01, 2015 18:46 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Ze względu na maluchy, które mam w domu nie mogę przyjechać w sobotę; nie wyrobię się w 3 godziny :evil:

Tu filmik dla miłośników Szakiry; hierarchia w stadzie już prawie całkowicie ustalona i to nie Szakira rządzi :strach:
https://www.youtube.com/watch?v=6xs-fCe ... e=youtu.be
Kocie posłanka: https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=180429

Obrazek
https://www.facebook.com/Foszkowo-210350603059086/
https://www.facebook.com/Foszkovo-354082631836187/

Peggy ['] Gucio ['] Filipek ['] Pusieńka ['] Timuś ['] Maksio ['] Maja ['] Koksik ['] Belcia ['] Szarusia ['] Figunia ['] Baltazarek ['] Duduś ['] Tadzik ['] Bercik ['] Darwinek ['] Mentos ['] Pipi ['] Chmurka ['] Bambi ['] Płomyczek [']

pandadp

Od: Nie lip 20, 2014 22:20

Post » Pon cze 01, 2015 18:55 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Spróbuję może Milkę dać jutro na dyżurze na ogólny i poobserwuje trochę dziewczyny, może się dogadają?

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

[poprzednia][następna]