nooo porobię jej jakieś fotki w środę i spróbuję coś sklecić i zobaczymy, co z tego wyjdzie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
JoannElle pisze:To ja - Nina się nazywam,
Drapaczka i kuwetki bardzo ładnie używam,
Wzór mam piękny, wzrok uroczy - popatrzcie w moje oczy!
Jestem przecież najpiękniejsza, a na pewno najskoczniejsza!
Niech bure me futerko na twych kolanach gości,
bym więcej innym kotkom mogła już nie zazdrościć,
Niech twoje obie ręce dziś mnie wygłaszczą całą,
aż będę głośno mruczeć, bo wciąż mi pieszczot mało!
Pinezkowa pisze:kurde, nie mogłam spać przez tę Ninę. przecież to aż niemożliwe, jakiego ta kotka ma pecha - najpierw była opcja, że może ci ludzie, którzy przyjechali po Amelkę, wezmą też Ninę. nie. teraz ci się zastanawiali, ale wybrali Rosę. a przecież Nina - moim zdaniem - jest najfajniejszym kotem, który jest teraz w Kociarni. więęęc pomyślałam sobie, że skoro nikt o nią nie pyta, to my zróbmy z niej celebrytkę i my mówmy co u niej. w jakiś cyklach tygodniowych, np. poNINAłek z Niną. kilka zdjęć, opis tego, co się działo w kociarni, ale z punktu widzenia Niny. i wrzucajmy to na fejsa, na naszą stronę. ludzie się może trochę na nią nakręcą, jak na Tajfunka. myślę, że kilka zdjęć z jej zabaw, mizianek, wskakiwań na pudła uda się cyknąć. mogę się zadeklarować, że to będę robiła. mogę też pisać kilka zdań o niej. tylko żeby ktoś to publikował dalej. co myślicie? czy to w ogóle jest możliwe, żebyśmy zrobili taki cykl na stronie Kotyliona?
mgska pisze:
czy tu jest filmik z Nina? mam w pracy zablokowanego yt.
Asia, podeślesz mi go na maila: gonerek@tlen.pl
JoannElle pisze:mgska pisze:
czy tu jest filmik z Nina? mam w pracy zablokowanego yt.
Asia, podeślesz mi go na maila: gonerek@tlen.pl
Tak, to filmik z Ninoskoczkiemale nie nadaje się do przesyłania mailem, ma prawie 100 MB
JoannElle pisze:Tak, to filmik z Ninoskoczkiemale nie nadaje się do przesyłania mailem, ma prawie 100 MB
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości