Żabulek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Jak mam do pracy na 6 to tak mi schodzi a wolę się na spokojnie uszykować , niz latać po mieszkaniu z wywieszonym jęzorem . A na podwózkę wychodzę o 5.20 .![]()
Mirka , dokładnie . Stoja i wachaja . Albo miejsca sobie nie mogą znaleźć , gdzie siknąć
barbarados pisze:Pozałatwiałam . Nawet kupiłam bluzeczki z... kotami .Jutro fotki wsstawię .
![]()
Isabell , to jest prawdziwe mistrzostwo . Pies się kręci , przysiada ... nie , leci dalej . Za parenaście metrów to somo . Patrzysz na zegarek , czas do pracy a pies dalej wybrzydza . Tu trawa za wysoka , tam za sucho . Kajtkowi czasem się zdarza , że zapomina po co na dwór wyszedł . No bo , tu gołąb , tu pies a tam jeszcze coś .
lilianaj pisze:Też jestem poważna, więc noszę bluzki z pumą, albo z lampartem... Budzą respekt.
Gosiagosia pisze:lilianaj pisze:Też jestem poważna, więc noszę bluzki z pumą, albo z lampartem... Budzą respekt.
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Hej Basiu
Ja widziałam jak kot chodzi na spacerzewy mówicie, że z psami jest wolno a kot to jakiś koszmar
Idzie taki na smyczy i robi trzy kroczki, stoi, myśli, wącha, patrzy, kroczek, listek, wącha, wspomina ... i tak całą wieczność lezie jeden metr ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 25 gości