Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 30, 2015 12:42 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

pyma pisze:Julia pamiętaj, żeby nie zostawiać w poniedziałek jedzenia w klatce Nikity, tylko woda.

będę pamiętać :)
jeśli nikt się nie zgłosi na czwartek 4 czerwca to mogę wziąć. pamiętam, że borówka brała czwartki ale teraz się nie odzywa :(
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Sob maja 30, 2015 17:21 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Dyżur spokojny (poza akcjami akcjami Niny i Rosy).

Kupy ok, nikt nie miał rozwolnienia, leki wszystkie stwory dostały.
Na Milę trzeba patrzeć jak je (ona je wtedy, kiedy ktoś jest przy niej), bo u niej kupy nie było wcale.

Nikita i Tri domagają się uwagi i miauczą (Niki bezgłośnie otwiera pyszczek).
Przyjechali człowieki z Mapi obejrzeć Funię i wzięli Rosę :kotek:

Dzięki Mapi za pomoc :1luvu:

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Sob maja 30, 2015 17:45 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Pietraszka pisze:Przyjechali człowieki z Mapi obejrzeć Funię i wzięli Rosę :kotek:

Szkoda, że nie obie ...ale dobrze, że chociaż Rosiczka znalazła domek :201461
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Krystian C.

Od: Czw kwi 23, 2015 9:27
Post » Sob maja 30, 2015 18:57 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

CO? czyli teraz Ninka jest królową ogólnego? ;) jaka szkoda, że nie Funię, Funia bardzo posmutniała w klatce... :(
ale cieszę się, że Rosa już ma swoich Dużych ;)
Obrazek

Pinezkowa

Od: Śro gru 17, 2014 20:53

Post » Sob maja 30, 2015 19:55 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Też żałuję, że nie Funia została adoptowana, ale Rosa pięknie się prezentowała i sama weszła do transporterka. Wdzięczyła się i zaczepiała więc Państwo powiedzieli, że bez niej nie wyjdą. Na początku zastanawiali się nad Niną bo wywalała brzuchol i się turlała, ale to Rosa baranki rozdawała.
Posiedziałam potem z Niną bo jak Rosa pojechała to aż głośno zamiauczała, tak samo jak Adaś został zabrany i zamknęły się drzwi do kociarni to Ninka też pod nimi siedziała i miauczała.

MaPi

Od: Pon maja 21, 2012 13:31

Post » Sob maja 30, 2015 20:05 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Fajnie, że Rosa pojechała ale szkoda, że nie Nina :(
Nie wiem co z tą kotką jest nie tak, miła, miziasta i do tego ma wyjątkowo śliczny pysiol.
Kurcze ona jest już u nas 176 dni :evil:
Obrazek

pyma

Od: Pt wrz 21, 2012 10:37

Post » Nie maja 31, 2015 8:04 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

kurde, nie mogłam spać przez tę Ninę. przecież to aż niemożliwe, jakiego ta kotka ma pecha - najpierw była opcja, że może ci ludzie, którzy przyjechali po Amelkę, wezmą też Ninę. nie. teraz ci się zastanawiali, ale wybrali Rosę. a przecież Nina - moim zdaniem - jest najfajniejszym kotem, który jest teraz w Kociarni. więęęc pomyślałam sobie, że skoro nikt o nią nie pyta, to my zróbmy z niej celebrytkę i my mówmy co u niej. w jakiś cyklach tygodniowych, np. poNINAłek z Niną. kilka zdjęć, opis tego, co się działo w kociarni, ale z punktu widzenia Niny. i wrzucajmy to na fejsa, na naszą stronę. ludzie się może trochę na nią nakręcą, jak na Tajfunka. myślę, że kilka zdjęć z jej zabaw, mizianek, wskakiwań na pudła uda się cyknąć. mogę się zadeklarować, że to będę robiła. mogę też pisać kilka zdań o niej. tylko żeby ktoś to publikował dalej. co myślicie? czy to w ogóle jest możliwe, żebyśmy zrobili taki cykl na stronie Kotyliona?
Obrazek

Pinezkowa

Od: Śro gru 17, 2014 20:53

Post » Nie maja 31, 2015 9:24 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Nie maja 31, 2015 9:43 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Pinezkowa pisze:kurde, nie mogłam spać przez tę Ninę. przecież to aż niemożliwe, jakiego ta kotka ma pecha - najpierw była opcja, że może ci ludzie, którzy przyjechali po Amelkę, wezmą też Ninę. nie. teraz ci się zastanawiali, ale wybrali Rosę. a przecież Nina - moim zdaniem - jest najfajniejszym kotem, który jest teraz w Kociarni. więęęc pomyślałam sobie, że skoro nikt o nią nie pyta, to my zróbmy z niej celebrytkę i my mówmy co u niej. w jakiś cyklach tygodniowych, np. poNINAłek z Niną. kilka zdjęć, opis tego, co się działo w kociarni, ale z punktu widzenia Niny. i wrzucajmy to na fejsa, na naszą stronę. ludzie się może trochę na nią nakręcą, jak na Tajfunka. myślę, że kilka zdjęć z jej zabaw, mizianek, wskakiwań na pudła uda się cyknąć. mogę się zadeklarować, że to będę robiła. mogę też pisać kilka zdań o niej. tylko żeby ktoś to publikował dalej. co myślicie? czy to w ogóle jest możliwe, żebyśmy zrobili taki cykl na stronie Kotyliona?

Myślę, że to super pomysł :1luvu:

Pietraszka

Post » Nie maja 31, 2015 9:53 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

To może fanpage?
Obrazek

JoannElle

Post » Nie maja 31, 2015 10:20 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

To super pomysł - ja wrzucam Ninkę co chwilę na FB - odzew jest - ale nie przekłada się to na zapytania adopcyjne niestety :(
Będę ją teraz wrzucać jeszcze częściej :twisted:
Wstawiłam przed chwilą na FB fotki od MaPi i Wasze - z tekstem który wspólnie z Madzią napisałyśmy
a w poniedziałek - wtorek wstawię filmik Asi
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie maja 31, 2015 10:24 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

:ok:
Porywam na stronę.
I tak sobie myślę, czy nie rozesłać do ogłoszeń - jako drugie ogłoszenie Niny, bo a nuż... Starego nie zdejmować.
Jak myślicie?

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie maja 31, 2015 10:30 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

można ;)
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie maja 31, 2015 11:06 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

To ja - Nina się nazywam,
Drapaczka i kuwetki bardzo ładnie używam,
Wzór mam piękny, wzrok uroczy - popatrzcie w moje oczy!
Jestem przecież najpiękniejsza, a na pewno najskoczniejsza!

Niech bure me futerko na twych kolanach gości,
bym więcej innym kotkom mogła już nie zazdrościć,
Niech twoje obie ręce dziś mnie wygłaszczą całą,
aż będę głośno mruczeć, bo wciąż mi pieszczot mało!
Obrazek

JoannElle

Post » Nie maja 31, 2015 12:49 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

JoannElle pisze:To ja - Nina się nazywam,
Drapaczka i kuwetki bardzo ładnie używam,
Wzór mam piękny, wzrok uroczy - popatrzcie w moje oczy!
Jestem przecież najpiękniejsza, a na pewno najskoczniejsza!

Niech bure me futerko na twych kolanach gości,
bym więcej innym kotkom mogła już nie zazdrościć,
Niech twoje obie ręce dziś mnie wygłaszczą całą,
aż będę głośno mruczeć, bo wciąż mi pieszczot mało!

:ryk:

Pietraszka

[poprzednia][następna]