Funia pisze:Oraz prosze obejrzeć nowe zdjęcia Maluta i się zachwycić![]()
![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=17798&start=150

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
![]()
jenny170 pisze:Kicorek pisze:Super!!W kupie raźniej, kupy nikt nie ruszy!!
![]()
(się odblokowało nareszcie)
no to teraz ciekawe ile domestosow bedzie w niedziele![]()
i jak wytrzymamy dwa dni....
Kicorek pisze:jenny170 pisze:Kicorek pisze:Super!!W kupie raźniej, kupy nikt nie ruszy!!
![]()
(się odblokowało nareszcie)
no to teraz ciekawe ile domestosow bedzie w niedziele![]()
i jak wytrzymamy dwa dni....
Mysza pisze:MariaD pisze:lakshmi pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:lakshmi pisze:Mini-Mini jest zgłoszona na oba dni.
Lakshmi! Życie mi wracasz!
lakszmi dołączasz do frontu DOM-estosów, czy lokujesz sie gdzieś indywidualnie?
Mnie (a raczej kremowemu) wsio rawno byle zaraz obok jenny170. Jesli to mozliwe, to wieksza polowe klatki poprosze
Jeżeli, tak jak wcześniej pisałam podacie mi: Ty i Jenny swoje namiary na PW, to spróbuję zrobic z Was Front Jedności Forumowej :wink:
podoba mi się![]()
To całkiem spora część sektora nas będzi
Oby tylko każdy miał jakiś znaczek z Rokcafe![]()
a z domowych..
kocurki: Migdał, Budrys, Demon, to rude cudo Kiciorek
koteczki: od Funi szykretka, Mini Mini
zapomniałą o kims?
Kicorek pisze:Jeszcze oprócz Mini Mini miała być Adolfina, chyba że coś przeoczyłam.
Rudy małpiszon ma na imię Cyryl. Miał być Karmelek, ale wtedy musiałabym dodać przydomek Trujący
jenny170 pisze:Kicorek pisze:Jeszcze oprócz Mini Mini miała być Adolfina, chyba że coś przeoczyłam.
Rudy małpiszon ma na imię Cyryl. Miał być Karmelek, ale wtedy musiałabym dodać przydomek Trujący
w adolfinie plynie blekitna krewnie mozna jej zaliczac do mafii domestosow....
Kicorek pisze:jenny170 pisze:Kicorek pisze:Jeszcze oprócz Mini Mini miała być Adolfina, chyba że coś przeoczyłam.
w adolfinie plynie blekitna krewnie mozna jej zaliczac do mafii domestosow....
O pardą!
![]()
ostoja pisze:Ja tez postaram sie tym razem zdobyc indentyfikator...ostatnio mi sie nie udało
Lilu pisze:ostoja pisze:Ja tez postaram sie tym razem zdobyc indentyfikator...ostatnio mi sie nie udało
Napisz do Estravena ( przepraszam jak przekręciłam nick) o ile pamiętam on mi wysłał pocztą identyfikator
ostoja pisze:Lilu pisze:ostoja pisze:Ja tez postaram sie tym razem zdobyc indentyfikator...ostatnio mi sie nie udało
Napisz do Estravena ( przepraszam jak przekręciłam nick) o ile pamiętam on mi wysłał pocztą identyfikator
O dzięki.....nie wiedziałam.
Lilu pisze:ostoja pisze:Lilu pisze:ostoja pisze:Ja tez postaram sie tym razem zdobyc indentyfikator...ostatnio mi sie nie udało
O dzięki.....nie wiedziałam.
będziesz musiała tylko dokupić taka plastikową plakietke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości