Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 28, 2015 19:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

:1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw maja 28, 2015 19:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 28, 2015 20:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Hej :)
To nie fajnie ze zdrówkiem :( Ale na pewno będzie lepiej! Kajusiu :ok: :ok: :ok:
Dziś nadałam przesyłkę - nie dużo tego, ale od serca ;) Bardzo chciałam aby była na jutro, ale w południe byłam w Siemcach na poczcie a tam nie ma już poczty, pozmieniało się wszystko i nadałam dopiero wieczorem :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw maja 28, 2015 22:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze::1luvu:

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw maja 28, 2015 22:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw maja 28, 2015 22:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Hej :)
To nie fajnie ze zdrówkiem :( Ale na pewno będzie lepiej! Kajusiu :ok: :ok: :ok:
Dziś nadałam przesyłkę - nie dużo tego, ale od serca ;) Bardzo chciałam aby była na jutro, ale w południe byłam w Siemcach na poczcie a tam nie ma już poczty, pozmieniało się wszystko i nadałam dopiero wieczorem :(

lepiej z Kają to nie będzie :( , byle gorzej nie było, nie młodnieje psinka, w sobotę skończy 14 lat :)
przesyłki często są na następny dzień, jak idą priorytetem, nawet jak wysłane późno
Fuksik jakąś myszkę dostanie do zabawy?
mały bardzo lubi bawić się wędkami, ma trzy- z piórkami, z myszką i z serduszkami :)
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 28, 2015 23:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Dostanie myszkę :) i druga z ogonkiem długim obie do samodzielnej zabawy, bo wiedziałam że wędki juz masz :)
Nie wysłałam priorytetem bo byłam na poczcie późno po 19 i babka powiedziała ze i tak nie ma szans aby doszło na jutro. A normalnie dojdzie i tak na poniedziałek :)

klaudiafj

Post » Czw maja 28, 2015 23:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Dostanie myszkę :) i druga z ogonkiem długim obie do samodzielnej zabawy, bo wiedziałam że wędki juz masz :)
Nie wysłałam priorytetem bo byłam na poczcie późno po 19 i babka powiedziała ze i tak nie ma szans aby doszło na jutro. A normalnie dojdzie i tak na poniedziałek :)

to się będzie cieszyć maluszek :1luvu:
on już tak fajnie łapie myszkę w łapki, kopie ją i gryzie :D
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 28, 2015 23:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Jedna będzie mógł się nawet owinąć bo ma taki ogon z piórek delikatny - będzie miał na co polować ;)

klaudiafj

Post » Pt maja 29, 2015 3:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

O to zabawa bedzie przednia :mrgreen: :201461 :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt maja 29, 2015 9:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Jedna będzie mógł się nawet owinąć bo ma taki ogon z piórek delikatny - będzie miał na co polować ;)

zrobię mu fotki jak się bawi, albo film nakręcę :) on już taki fajny kociak, ciałka nabiera odkąd porzucił mleko :wink: choć jeszcze na noc dostaje miseczkę mleka zamiast wody :)

przesyłka dla Fuksika poszła w kopercie, poleconym? chciałabym wiedzieć czy mam siedzieć w domu przed południem
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 29, 2015 9:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze:O to zabawa bedzie przednia :mrgreen: :201461 :1luvu:

powinna być taka :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 29, 2015 10:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Poleconym. Zaraz sprawdzę status :)

edit. No niestety nie jest w doręczeniu. Babeczka mówiła czy priorytet czy zwykły i tak na dziś nie dojdzie, że będzie na poniedziałek :( Wyślę Ci numer, żebyś sama mogła śledzić :)

klaudiafj

Post » Pt maja 29, 2015 11:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Poleconym. Zaraz sprawdzę status :)

edit. No niestety nie jest w doręczeniu. Babeczka mówiła czy priorytet czy zwykły i tak na dziś nie dojdzie, że będzie na poniedziałek :( Wyślę Ci numer, żebyś sama mogła śledzić :)

dzięki za numer, będę sprawdzać w poniedziałek jaki ma status,żeby przypilnować listonosza, choć ja polecone mam do skrzynki, żeby nie jeździć na pocztę, bo ta moja jest daleko :( spacerkiem to pól godziny, albo trzeba jechać samochodem, a tam są różne godziny otwarcia :(
dzisiaj listonosz już był, dostałam tylko ofertę z Taurona, podobno korzystniejsza w porównaniu z tym co teraz mam, ale muszę sprawdzić czy to faktycznie się opłaci, bo obowiązywałaby 3 lata, a przy wcześniejszym zerwani kara
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 29, 2015 11:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ten list się nie zmieści do skrzynki ;)

klaudiafj

[poprzednia][następna]