Dorota pisze:kalair pisze:Pogoda za oknem skutecznie zniechęca do wychodzenia.
Nie jest Źle. Balkoning możliwy.
Mru
No to chyba u Ciebie Mrusiu! U nas jakaś masakra! Leje i zimnooo...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:kalair pisze:Pogoda za oknem skutecznie zniechęca do wychodzenia.
Mru
Kotina pisze:Kotinki witają się na nowym wąteczku ... Kretusie cudne pysiusie![]()
![]()
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Pogoda za oknem skutecznie zniechęca do wychodzenia.
Mru
anulka111 pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Pogoda za oknem skutecznie zniechęca do wychodzenia.
Mru
Bardzo wilgotno jest- mamy tropik bez upalu
Gucio
Caragh pisze:Balkon otwarty od rana, ja w krótkim rękawku. Ciepło jest
anulka111 pisze:To nie lato to jakas jesienlato ma byc za tydzien brrrrrrrrrrr
kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej Piękności Kochane![]()
Bożenko u Ciebie zawsze taki porządek i tak czysto
u mnie tak wygląda jak goście mają przyjść :p Mam drewno
Ooo, no to super!Zmusiłaś M. do przywiezienia?
![]()
Słonko, u mnie wcale nie ma porządku, wierz mi, to tylko jakoś tak lepiej na zdjęciach wychodzi..![]()
Ja jutro mam gościa, to będę troszkę ogarniać.
![]()
Aaa/1 Kupiłam sobie Digital Camera majoweMasz na pewno? Też troszkę o portretach i fotkach przyrody, w tym makro. I nauka lightrooma.
Qrka, no triale tylko są na miesiąc.
klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej Piękności Kochane![]()
Bożenko u Ciebie zawsze taki porządek i tak czysto
u mnie tak wygląda jak goście mają przyjść :p Mam drewno
Ooo, no to super!Zmusiłaś M. do przywiezienia?
![]()
Słonko, u mnie wcale nie ma porządku, wierz mi, to tylko jakoś tak lepiej na zdjęciach wychodzi..![]()
Ja jutro mam gościa, to będę troszkę ogarniać.
![]()
Aaa/1 Kupiłam sobie Digital Camera majoweMasz na pewno? Też troszkę o portretach i fotkach przyrody, w tym makro. I nauka lightrooma.
Qrka, no triale tylko są na miesiąc.
Hej
Mam ten Digital i właśnie żałuję, że go kupiłamPierwszy raz od dawna nie przeczytałam tej gazety, bo dla mnie to już totalnie odgrzewany kotlet, np właśnie temat makro
Zawsze się czegoś dowiedziałam z tej gazety, a teraz tylko przeleciałam strona po stronie. Wiem, że są tutoriale, jeszcze ich nigdy nie odpaliłam ;p Też dla mnie słabe tym razem no i dla Lightrooma, a ja nie mam tego programu tylko photoshop. Za to w tej drugiej wersji dla fotografów Digital Photograph jest już trochę inaczej, tam są już fajniejsze tematy i na photoshopa tutoriale, więc ostatnio nawet robiłam tutorial
I chyba sobie kupię prenumeratę, bo często nie ma tego magazynu w salonach z gazetami i tak chodzę za nią i czasem nie zdążę kupić.
A pogoda faktycznie dziwna, nastrój mam dosłownie grobowy, jeszcze po okropnych snach, w których oglądałam zwłoki ;p Dziś jest dziwnie, naprawę dziwnie
Moli25 pisze:Cześć szylkretki![]()
Wiecie co, budzik zadzwonił o 5:10 bo na 6 do pracy musiałam sie dopełzać i ja wstać nie mogłamudawałam ze jest sobota a mąż mnie z łóżka zrzucił i jeszcze Molka sobie po mnie zaczęła biegać
![]()
Co za pogoda, najchętniej położyłabym sie spac i do jutra bym w wyrku gniła![]()
Ale ze to dzien mamy to zaraz uderzamy do mojej, a z teściowka widzę sie w sobotę![]()
Miłego dnia
klaudiafj pisze:No tak, ja też myślałam, że jest sobotadziwny dzisiaj jest dzień ... OOO MArysia wstała teraz punkt 16.05 po nocy ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości