Tamburynowe (opo)wieści

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 20, 2015 18:59 Re: Tamburynowe (opo)wieści

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 21, 2015 9:27 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Tambusiu.Mnóstwo osób do Ciebie zagląda.Masz naprawdę bardzo wielu fanów,do których i ja się zaliczam.Często zaglądam na Twój wątek,żeby dowiedzieć się co tam słychać u pięknego Rudzielca.Cudownie jest widzieć Cię takiego zadowolonego,radosnego i wypielęgnowanego.No i jesteś pierwszym znanym mi persem tak ładnie się bawiącym,ganiającym zabawki i tak aktywnym.Nieustające mizianki dla Ciebie i pozdrowienia dla Twoich Opiekunów, :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Czw maja 21, 2015 12:15 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Hej, dobrze wiedzieć że jesteście i zaglądacie do Rudzielca. Ona tak bardzo lubi być w centrum uwagi 8) Za życzenia zdrowia dziękuję, już się wychorowałam i mogę doglądać rudego mistrzunia.
sonata pisze:Twój człowieka od podawania i dbania zaniedbuje się, bo choroba to nie wytłumaczenie przecież (ale swoją drogą życzę zdrowia) - prawie pustką miskę masz.
Nawet nie wiem co powiedzieć, to się już nie powtórzy :oops: od teraz miska ZAWSZE pełna (i to z górką) ale jak sie Tamburyn zapasie to wiem do kogo zgłosić reklamację :twisted: :ok:

A i Tamburek powiedział, że już się nie gniewa i nie trzeba już go w stópki całować :lol:

MAU pisze:Tambusiu... jesteś pierwszym znanym mi persem tak ładnie się bawiącym,ganiającym zabawki i tak aktywnym

Uwierz MAU że dla nas to też jest zaskoczenie, Rudek ma mało cech perskich (nosek of course) ale tak to jest gadatliwy, biegający aktywny taki hmm ... syjamski trochę z charakteru :D

Bo Tośka (ta z podpisu) to był pers całą swoją płaską gębą :D :D Fajnie mieć teraz takiego Tamburyna :arrow: persa na opak :D

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Pon maja 25, 2015 8:11 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Pozostając w temacie Tamburynowej diety, w internetach znalazłam to :
Obrazek
Tambur zna już tą piosenkę i "odśpiewuje" za każdym wejściem do kuchni (nawet jak jedzenie w misce jest :twisted: )
Jakieś zdjęcia Rudego się szykują więc proszę zaglądać (bo znowu ciiiisza jak wyborcza :evil: )
Ostatnio edytowano Pt wrz 18, 2015 13:53 przez chat_noir, łącznie edytowano 1 raz

chat_noir

Post » Pon maja 25, 2015 8:54 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Ależ zaglądamy, zaglądamy. To kiedy będą te nowe zdjęcia?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon maja 25, 2015 11:24 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Pozostając w temacie Tamburynowej diety, w internetach znalazłam to :
Obrazek
To jest fajne :lol: Tambuś wie co robi bo miska nigdy nie jest dostatecznie pełna :201461
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Pon maja 25, 2015 13:54 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Też czekam na zdjęcia! A tak przy okazji, Tamburyn zostanie Tamburynem? Czy będzie miał zmienione imię?
Zbiórka na utrzymanie bezdomnych kotów z działek w Chylicach
https://pomagam.pl/kotychylice

rudalia

Od: Nie maja 12, 2013 19:25

Post » Pon maja 25, 2015 14:22 Re: Tamburynowe (opo)wieści

A po co mu zmieniać imię, skoro on ma fajne, pasujące, dające się zdrabniać i doskonałe imionko?
Co prawda właściciel, a raczej służący może zmienić kotu schroniskowe imię, ale nie musi.
Tamburyn, Tamburynek, Tambik, Tambiś, Tamburyś... Ładnie prawda?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon maja 25, 2015 14:55 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Też sądzę, że jest świetne, bardzo niecodzienne! I możliwości daje prawie nieograniczone, bo może być tez Buruś, Tamtam, itd. :D
Zbiórka na utrzymanie bezdomnych kotów z działek w Chylicach
https://pomagam.pl/kotychylice

rudalia

Od: Nie maja 12, 2013 19:25

Post » Pon maja 25, 2015 15:17 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Dla mnie jest bardzo oryginalne i co opowiadam o Tamburynie znajomym to wiele usmiechu wywołuje samo imię a jak pokazuje zdjęcie to komentarze słyszę takie"idealnie pasuje imie do niego" :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon maja 25, 2015 18:47 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Obrazek

Halllo jesteśmy :D bedą zdjęcia :mrgreen:
Co do imienia to oczywiście zostaje Tamburyn, imię nie tylko ładne ale i oryginalne, "chrzestnym" ze schroniska gratulujemy pomysłu :ok: często wołam go Tambusiek (i różne podobne twory) albo od koloru to wtedy Marchewa, Rudek, Rudi czasem Rysiek (bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki) jak za dużo je to nazywamy go Brzuchem; dużo tego. Ale od wczoraj Tamburynek ma ksywę "Duduś" :ryk:
Ostatnio edytowano Pt wrz 18, 2015 13:59 przez chat_noir, łącznie edytowano 1 raz

chat_noir

Post » Pon maja 25, 2015 19:05 Re: Tamburynowe (opo)wieści

To tera zdjęcia :kotek:
tutaj Pan na włościach czyli kartonowy król :king: Tambur lubi kartony :lol: proszę zwrócić uwagę jak jego wysokość ładnie pozuje 8)

Obrazek
Obrazek Obrazek

A tu chwała na wysokości a Tamburyn na komodzie 8O na tle plakatu z kuną i z zapłakanym okiem :oops:
Obrazek

Śpimyyy :201442 idealny kamuflaż na kocu (kamelełony mogą się uczyć :mrgreen: )

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt wrz 18, 2015 14:07 przez chat_noir, łącznie edytowano 2 razy

chat_noir

Post » Pon maja 25, 2015 19:32 Re: Tamburynowe (opo)wieści

I ciąg dalszy telenoweli o Tamburynie :lol:

-Możę trawki?
-Nie mówię nie :201452
Tambek nie umie sobie poskubać tylko memła i zostawia takie flyje w doniczce :?
Obrazek

Takie selfi solo
Obrazek
i z nową zabawką (słomką do picia). Słomkę własnoręcznie ukradł 8) jestem z niego dumna :201461 Obrazek
tu jeszcze odrobina złodziejstwa (łeb w szpinaku po co nie wiem :?: )
Obrazek

Taaaka ryba czyli liczy się długość :smokin: Tambur nie jest na haczyku tylko tak się wyciągnął żeby skubnąć smakołyki :D
Obrazek

to jeszcze stopa (klasyka-wiadomo do czego nawet nie będe tłumaczyć :mrgreen: )
Obrazek

I w końcu DESER :torte: a jak deser to truskawki :1luvu: mam uczulenie ale nie powstrzymało mnie to przed zjedzeniam całej miseczki (czekam na konsekwencje :? ) Tamburyn nie jadł więc nie wiem czemu się tak oblizuje :wink:
Obrazek Obrazek

To tyle na razie uffff miłego oglądania :piwa: niektóre zdjęcia są robione telefonem dlatego może nie powalają jakością ale duduś dodaje im uroku :kotek: enjoy :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt wrz 18, 2015 14:15 przez chat_noir, łącznie edytowano 1 raz

chat_noir

Post » Pon maja 25, 2015 21:17 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Wiecie co, Was się ogląda wspaniałe!
Bardzo lubię Tamburynowe opowieści :1luvu:

Jest taki wyjątkowy :1luvu:
Widać odwagę mną miłość do Ciebie :1luvu:
Z kim tak ślicznie śpi na rączce? :1luvu: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon maja 25, 2015 21:19 Re: Tamburynowe (opo)wieści

Tambusiu kochany-zdjęcia cudne.Po prostu jesteś kocim celebrytą i zawodowym modelem.A i służbę wychowałeś sobie wzorowo.Widać,że rządzisz niepodzielnie i twardą łapką wszystko trzymasz w garści.Wszystkim paluchowym Biedom życzę ,aby znalazły domy choć w części tak wspaniałe i Opiekunów tak w Nich zakochanych jak Twoi Duzi w Tobie.Piękny Rudzielcu -bardzo cieszę się widząc Cię tak zadowolonego,szczęśliwego ,radosnego i aktywnego.Dużo zdrowia i wielu wspólnie spędzonych lat dla Ciebie Tambusiu i Twoich Dużych. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

[poprzednia][następna]