nikt nie rozwiązał zagadki
glistnik jaskółcze ziele

postawiłam w kuchni, ale koty

obgryzają
a nie powinny

codziennie pasę psa

Garfi jakis taki niezadowolony -nie wiem na co
normalnie się załatwia, ale jakoś kuweta w kuchni mu się nie podoba -fakt -jest mała i płytka i całego Garfiego widać jak sika
a Zorro jak sika do kuwety,to tak się wypina -że obsikuje ścianę -ale calutki grzecznie jest w kuwecie
wiec kupiłam drugą krytą
i będę miały tez krytą w kuchni
może to pomoże
pierwsza kryta bardzo się kotom podoba
Szapo jakiś taki chudy
muszę go karmić na widoku -bo on może koty przepuszcza do jedzenia, a potem sam nie je
wczoraj mu dałam na takim kocim stole w kuchni 3 żołądki - żeby zobaczyć czy je , czy gryzie
najpierw musiałam zamknąć wszystkie koty
a potem musiałam zamknąć Sweetie

bo mu kradła żołądek
a potem musiałam cały czas siedzieć i patrzeć, bo Caillou tez rozmyślała czyby sobie nie wziąć - ale na
zostaw odpuszczała
Garfi czujnie na lodówce zerkał czy by się nie dało Szapo czegoś zwinął
Garfiego nie mogłam zamkną z kotami, bo on się od razu z Patmolem kłóci
Szapo zjadł bardzo chętnie
muszę go chyba co dzień pilnować -bo jakiś taki chudy jest
i sierść ma brzydką -ale tylko on jeden, może nie powinnam mu kurczaka dawać -tylko co innego dla niego kupować, a potem go pilnować żeby zjadł on, a nie cała reszta
ostatnio w moim mięsnym marnie -jak idę po pracy to nie ma ani szyjek kaczych, ani skrzydeł kaczych ani jakiś gorszych kawałków indyka
nawet kości cielęcych nie ma
ledwo kurczaka zostaje
prawie sama wieprzowina , no i wołowina -ale ona droga jak na ilość mojego towarzystwa
kilogram żołądków z kurczaka to jest dla nich za mało na jeden posiłek -musi być co najmniej 1,5 kg-rama albo mix z kaszą gryczaną
a cenowo to jest różnicą kilogram żołądków z kurczaka czy ćwiartek z kurczaka, a kilogram wołowiny
bardzo wszyscy(oprócz Caillou) lubią kasze gryczaną (kupuje tą nieprażoną) -najpierw zwiększałam objętość posiłków , za pomocą kaszy, tylko dla Sweetie -ona dużo je, ale były awantury bo koty tez koniecznie chciały i z narażeniem życia

pchały się Sweetie do miski, zeby jeśc kasze gryczaną
trudno te koty pojąć
ale tylko gryczaną zwierzaki lubią