Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2015 17:24 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Klauduś jak Ty wstawiasz z aparatu foty prosto na forum?
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob maja 16, 2015 20:07 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob maja 16, 2015 20:11 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Obrazek
ten....nie wiem.... :oops: Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 16, 2015 21:01 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

agusialublin pisze:Klauduś jak Ty wstawiasz z aparatu foty prosto na forum?

Nie z aparatu. Zmniejszam rozmiar w programie i wrzucam na forum.

Stoję w Katowicach w kolejce juz 2 godzinę. Wiki juz nie widzi na oczy i chce spać. Niemcy dziś prawie nie zobaczyliśmy i przypomniało mi się czemu nie cierpię Nocy Muzeow. Czeka mnie jeszcze godzina stania conajmniej i nie wiem czy Wiki się nie pobeczy w końcu. Jest dziś po zawodach padnięta. Czekamy na wejście na wieżę widokowa żeby zobaczyć z góry Katowice. Z demonami i utopkami kompletna klapa. Jak zwykle przerost formy nad treścią czyli szumnie zapowiedzi i porażka organizacyjna. Byliśmy w Bytomiu, Chorzowie a teraz Katowice :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob maja 16, 2015 22:44 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

cmok, cmok , cmok, cmok ,cmok, cmok
:201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461

No cudowne są te dwie Panie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zdaj kawałek relacji z Waszego wypadu. Póki co ludzi tłum z tego co piszesz. Czasami tak jest. Za rzadko takie atrakcje są organizowane poprostu :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 16, 2015 23:06 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Jedziemy do domu, nie ma co opowiadać. Było słabo jak barszcz, jak co roku. 3 h czekałam na wejście na wieżę kopalniana bo przyjaciółka się uparla. Wiktoria nie dała rady i poszła z m. Do auta spać. I zamiast jechać przed 22 druga do domu to czekaliśmy by wjechać na wieżę, 2 min zobaczyć słaby widok Katowic i zjechać. I jest po 24 i jedziemy do Bytomia. To jest Noc Masochistow :/ co roku sobie obiecuje ze więcej nie pójdę i jak zwykle idę :/

klaudiafj

Post » Sob maja 16, 2015 23:11 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Jedziemy do domu, nie ma co opowiadać. Było słabo jak barszcz, jak co roku. 3 h czekałam na wejście na wieżę kopalniana bo przyjaciółka się uparla. Wiktoria nie dała rady i poszła z m. Do auta spać. I zamiast jechać przed 22 druga do domu to czekaliśmy by wjechać na wieżę, 2 min zobaczyć słaby widok Katowic i zjechać. I jest po 24 i jedziemy do Bytomia. To jest Noc Masochistow :/ co roku sobie obiecuje ze więcej nie pójdę i jak zwykle idę :/

Obrazek
Brawo i tak jesteście wytrzymałe i uparte, ja już bym dawno zrezygnowała ale może dlatego że jestem starsza i nie mam już zacięcia na takie wyprawy :mrgreen: .

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie maja 17, 2015 11:00 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Też bym nie stała... odrzuca mnie na widok kolejek i jak nie jest to ostateczną ostatecznością to nie stoję, choćby nie wiem co. Wczoraj właśnie chciałam wejść do zamku w Olsztynie ale zobaczywszy kolejkę zrezygnowałam. Poszłam sobie do innego muzeum (Gazety Olsztyńskiej) gdzie kolejka była zdecydowanie mniejsza. Poza tym fajnie było nocą przejść się po Starówce :)
Tylko trochę zmarzłam, jak to ja....
Doberek :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie maja 17, 2015 11:45 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej :)
Ja też nie chciałam stać, ale przyjaciółka się uparla mimo że widziała ze Wiktoria slaniala się na nogach. Trochę byłam zła, ale ona chciała żeby jej syn miał radoche - no i miał. Rozeszło się potem po kościach na szczęście, Wiktoria spala w aucie. Bałam się że będzie płakać.
Teraz znalazła u mnie książkę "Zniszcz ten dziennik", która dostałam od szwagierki, ale to kompletnie nie moja bajka - targaj, niszcz, depcz, napluj, ciągnij za sobą - niby się ucieszyłam z tego, ale jednak nie wiem dla kogo ta książka, bo wg mnie tyle w niej kreatywności, że można ją od razu do kominka wrzucić i potraktować jako rozpalke. A tu się okazuje ze w szkole u Wiki wszyscy oszaleli na punkcie tej książki - mają po 8-9 lat. Wiki wola - proszę daj mi ta książkę, wszyscy ją mają tylko nie ja. Dałam i ma radoche. W szkole wszyscy z tymi książkami chodzą, rzucają, robią popisowy.
Heh no to wymyśliła babka target, dla dzieci ;) wiktoria jutro jedzie na zieloną szkole i mówi że bierze ten dziennik a teraz wciąż coś tam skrobie :)

klaudiafj

Post » Nie maja 17, 2015 12:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ja raz byłam na Nocy Muzeów w Warszawie i całkiem miło wspominam te noc. Byłam ze znajomymi i bawiliśmy się bardzo dobrze.
A dzisiaj jakoś śpiąco. ostatnio ogólnie kiepsko sie czuje :cry: Chyba mam doła
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie maja 17, 2015 13:35 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Doberek Dziewczęta! No właśnie widziałam już na fb że Ci Klauduś niespecjalnie przypadło do gustu. Nie idź następnym razem, nie daj się.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 18, 2015 7:47 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Cześć :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon maja 18, 2015 9:28 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 18, 2015 10:34 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Cześć :)
Nie chodzę na Indiustradę tj. oczywiście byłam raz czy dwa i teraz nie wiem co będzie - m. zawsze chodzi. Ja nie chcę iść :) U nas zaczyna się Teatromania - to jest to co kocham :D W piątek pierwsze przedstawienie :) A ja mam zajęcia :/ trudno, wyjdę wcześniej, nie odpuszczę :)
Za to na Noc Muzeów warto było iść, bikose mój m. w nocy dał mi prezenty - kiedy ja stałam 3h w kolejce to on chodził po kopalni i był w muzealnej księgarni i kupił mi dwie książki - jedną Zofii Rydet "Inwentaryzacja wizerunków", a drugą "Śląskie Fotografki" <3 Zofia Rydet to też fotografką, zresztą moją ulubioną polską :) A wczoraj poszłyśmy z Wiktorią na ogromne lody w pucharku i do księgarni Matras i kupiłyśmy sobie książki - ja jedną Sekrety Mistrza Fotografii - Nowe spojrzenie Scotta Kelby'ego - wszystko o oświetleniu portretów :) Także jestem zadowolona :) A Wiki o pieskach opowieści dwie. To jest taka księgarnia, gdzie można pobrać książki i czytać, więc czytałyśmy z godzinę. Wiki bardzo się podobało. A potem było losowanie mieszkania - ludzi tysiące. Niestety nie wygrałam :(

Wczoraj oglądałam debatę - jestem W SZOKU, ale to też potwierdza moją intuicje do ludzi - JAKI KOMOR TO AGRESOR!!! Atakował od pierwszego zdania. Tego się nie spodziewałam. Duda wykazał się niezwykłą klasą. I jego zakończenie. Zamiast przekonywać do siebie to podziękował wszystkim i nikogo nie pominął, podczas gdy Komor o sobie tylko gadał. Ja czułam, że to nie jest dobroduszny staruszek, ale zwykły cham bez klasy. I reklamował portal swojej córki Komor :/

Mój post z fb:"Za swojej kadencji Bronisław Komorowski podpisał ustawy podwyższające VAT na żywność z 3 do 5%, VAT na książki - z 0 do 5%, VAT na ubranka dla dzieci - z 8 na 23%. Urzędujący prezydent zaakceptował również podwyżkę akcyzy na paliwo, przepisy likwidujące ulgę na internet (PIT), wprowadzenie tzw. podatku śmieciowego, a także podwyżki składki rentowej ZUS o 33%. Najbardziej spektakularnym gestem wymierzonym przeciwko swoim rodakom było podpisanie przepisów wydłużających wiek emerytalny do 67 roku życia. Opowiadając się jednoznacznie za opóźnieniem przejścia na emeryturę, obecny prezydent zignorował co najmniej 1,4 mln obywateli, którzy podpisali się pod wnioskiem o przeprowadzeniem referendum w tej sprawie"./ źródło: tygodnik W SIECI

Mając powyższe na uwadze wczorajsza debata i to co miał napisane na kartce Komorowski "budzi salwy śmiechu" jak powiedział A. Duda

klaudiafj

Post » Pon maja 18, 2015 12:00 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Kochane poniedziałkowo ! Jak tam u was pogoda dzisiaj? :D
Widzę fajny dzionek wczoraj spędziłaś :D super, czytasz już? :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]