do spania jednak wolą mięciutkie miejscówki, ale do brykania i oglądania oknotelewizji jest super no i na tym oknie jest taka mocna moskitiera więc mogę bez obaw je otworzyć jak akurat jestem w domu, Meli się wtarabani i podziwia, Nuriś ma problem żeby wleźć na parapet ale siedzi na budce i podziwia z dołu
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
jakby był mądrzejszy to by opracował technikę. Bo jak go wsadzę na ten górny poziom drapaka to sobie tam siedzi, ogarnia którędy zejść. Ba, on na dwucentymetrowej szerokości parapet też wskoczy, bokiem, jak akrobata. Tylko jest zbyt głupiutki żeby ogarnąć to w pełni.
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
Nuri i Mała Carmen mają wiele wspólnego. Ona też często nie radzi sobie na wysokościach. Ostatnio łazi po balustradzie balkonowej, tylko dzięki temu, że na balkonie wylądował stary drapak i z niego może wskoczyć na półeczkę, a stamtąd zejść na balustradę. Bo z podłogi na balustradę lub półeczkę wskoczyć nie umie (albo się boi).
Okna/balkony i słoneczko to raj dla kociastych Nurisiu, wygrzewaj sobie futerko na zdrowie!
Nuriś ma jedną tylną nóżkę słabszą więc nie dziwota że nie potrafi wskoczyć tu czy tam... a potem odwala takie manewry że zastanawiam się czy on jest kotem czy ptakiem.
Gdzie można nabyć taki produkt drogą umowy kupna - sprzedaży? Muszę poszukać bo to drapaczycho mnie zafascynowało, a moje kocie szczenięta są zazdrosne
jest taki w zooplusie ja kupiłam używany teoretycznie ale chyba poprzednie koty miały na niego olewkę bo jest nietknięty, zapłaciłam mniej i jeszcze załatwiłam w tej cenie dostawę pod drzwi już skręconego drapaka ale w zoo i tak nie jest w jakiejś straszecznej cenie. Wiadomo co kot to upodobania ale moje są ewidentnie zachwycone. Zresztą wystarczy spojrzeć na minę Nurisia najwyższa półka to jego ulubione miejsce na spanko. A jak jest otwarte okno to oba siedzą w kinie
Widzę, że zadbałaś o wystarczająco szeroki parapet Ja mam wąskie parapety. Dlatego w większości bezkwietne (poza kuchennym). Na kwiatki muszę szukać innych miejsc...
To jedyny parapet a tak naprawdę obudowa grzejnika koty korzystają z niego baaardzo rzadko bo tam nie otwieram okna - nie ma siatki. To osiatkowane nad drapakiem cieszy się dużo większym powodzeniem
zięciu mówi że słoneczko wróciło