Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt maja 15, 2015 14:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:Fuksik powoli dorasta :D
Dzisiaj ma 5 tygodni, dałam mu na obiad gotowane udko z kurczaka i oto jak zareagował :D
Obrazek

Obrazek

wygląda jak by przysnął przy tej misce :mrgreen:
maluszek kochany :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt maja 15, 2015 14:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:Fuksik powoli dorasta :D
Dzisiaj ma 5 tygodni, dałam mu na obiad gotowane udko z kurczaka i oto jak zareagował :D
Obrazek

Obrazek

wygląda jak by przysnął przy tej misce :mrgreen:
maluszek kochany :201461 :201461

bo najpierw obwąchiwał co to jest takiego :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 15, 2015 19:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Mireczko bardzo proszę o pomoc - Założyłam nowy wątek "Pomocy trzy koty potrzebuję domu natychmiast", nie umiem wpisywać linków ale wkleję Ci treść może coś mi doradzisz i pomożesz. Pozdrawiam
Rodzina ciężko chorego właściciela kotów chce się ich pozbyć tak jak pozbywają się ojca.
To jest historia jakich jest obecnie wiele na forum. Opiszę tak w skrócie.
Koty jeszcze obecnie przebywają w Hynowie powiat Grójec. Obecny właściciel przebywa w szpitalu a po szpitalu rodzina wywozi go do domu opieki. Prosił mnie o załatwienie opieki swoim trzem ukochanym kotom, które on sam uratował od śmierci. Pierwsza starsza Kicia jest bez ząbków i wymaga specjalnego miękkiego pokarmu, jest drobniutka ale spryciara, nie toleruje zbyt dużej ilości kotów - obecnie przebywa w oddzielnym pokoju, Jest czyściutka i kochana i zasługuje na specjalny i kochający domek.
Dwa pozostałe kocurki to wykastrowane 3 latki, muszą koniecznie iść do wspólnego domku bo są ze sobą bardzo zżyte; Bursztyn to duży czarny kocur o dużych właśnie bursztynowych oczach. Perła to też duży czarno rudy kot ale bardzo wrażliwy kocha swojego kumpla Bursztyna i bez niego nie przeżyje. Nie wiem jak przeżyją rozstanie
z Panem dlatego też bardzo WAS proszę o odpowiedzi i poszukanie im odpowiedzialnego i kochającego koty domu. Wiem, że nie zostawicie mnie z problemem i pomożecie
w znalezieniu domu. Ja nie mam warunków na wzięcie ich pod swój dach bo mam już 3 koty.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt maja 15, 2015 19:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Gosiagosia pisze:Mireczko bardzo proszę o pomoc - Założyłam nowy wątek "Pomocy trzy koty potrzebuję domu natychmiast", nie umiem wpisywać linków ale wkleję Ci treść może coś mi doradzisz i pomożesz. Pozdrawiam
Rodzina ciężko chorego właściciela kotów chce się ich pozbyć tak jak pozbywają się ojca.
To jest historia jakich jest obecnie wiele na forum. Opiszę tak w skrócie.
Koty jeszcze obecnie przebywają w Hynowie powiat Grójec. Obecny właściciel przebywa w szpitalu a po szpitalu rodzina wywozi go do domu opieki. Prosił mnie o załatwienie opieki swoim trzem ukochanym kotom, które on sam uratował od śmierci. Pierwsza starsza Kicia jest bez ząbków i wymaga specjalnego miękkiego pokarmu, jest drobniutka ale spryciara, nie toleruje zbyt dużej ilości kotów - obecnie przebywa w oddzielnym pokoju, Jest czyściutka i kochana i zasługuje na specjalny i kochający domek.
Dwa pozostałe kocurki to wykastrowane 3 latki, muszą koniecznie iść do wspólnego domku bo są ze sobą bardzo zżyte; Bursztyn to duży czarny kocur o dużych właśnie bursztynowych oczach. Perła to też duży czarno rudy kot ale bardzo wrażliwy kocha swojego kumpla Bursztyna i bez niego nie przeżyje. Nie wiem jak przeżyją rozstanie
z Panem dlatego też bardzo WAS proszę o odpowiedzi i poszukanie im odpowiedzialnego i kochającego koty domu. Wiem, że nie zostawicie mnie z problemem i pomożecie
w znalezieniu domu. Ja nie mam warunków na wzięcie ich pod swój dach bo mam już 3 koty.

już ci tam napisałam
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 15, 2015 19:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Wiem i czytałam i wielkie dzięki. Nie wiem kto może pomóc będę pisać do wszystkich. Może ktoś pomoże - koty mogę dowieść.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt maja 15, 2015 19:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Gosiagosia pisze:Wiem i czytałam i wielkie dzięki. Nie wiem kto może pomóc będę pisać do wszystkich. Może ktoś pomoże - koty mogę dowieść.

tylko tutaj większość ma nadmiar kotów :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 15, 2015 19:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 15, 2015 19:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:

Obrazek

hmmmm

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 15, 2015 19:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

hmmmm

kloniki :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 15, 2015 19:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

hmmmm

tylko czemu takie ciorne?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob maja 16, 2015 8:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Wiesz, rozczulilo mnie to zdjęcie jak zobaczyłam Fuksika jedzącego samego :oops:
Szybko chłopak rośnie i cieszymy sie ze mamy możliwość zobaczenia jak sie zmienia z poczwarki w pięknego motyla :oops: :1luvu: :201461
Miłego dnia :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 16, 2015 8:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

hmmmm

Bo ciorne to szczęście przynoszą :1luvu: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 16, 2015 9:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

hmmmm

bo to kloniki Inusi :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]