Moderator: Estraven
Hańka pisze:Czy zooplus dzieli się kasą, gdy płaci się gotówką przy odbiorze a nie przelewem?
czarno-czarni pisze:ano wiem, bałam się, że nie mam gdzie być, że jest w schronie na przykład i chciałam ją "porwać" na ostatnie dni, ale skoro ma opiekę to super.
ada_z pisze:Hańka pisze:Czy zooplus dzieli się kasą, gdy płaci się gotówką przy odbiorze a nie przelewem?
Tak, dzieli się, sposób płatności nie ma znaczeniaWażne jest tylko to, żeby wejść na stronę zooplusa przez banerek na stronie fundacji
Hańka pisze:ada_z pisze:Hańka pisze:Czy zooplus dzieli się kasą, gdy płaci się gotówką przy odbiorze a nie przelewem?
Tak, dzieli się, sposób płatności nie ma znaczeniaWażne jest tylko to, żeby wejść na stronę zooplusa przez banerek na stronie fundacji
Zrobione. Dzięki za info.
Fundacja KOTangens pisze:11.05.:
Weekend przyniósł nam dwóch nowych kocich pacjentów:
1. Kocur czarny z Gdańska Brzeźna, wiek około 10 lat, nieznacznie podwyższone parametry nerkowe, infekcja dróg oddechowych. Na razie dostaje unidox, kroplówki, miał zrobione badanie krwi. Kotek jest u Moniki.
Kituś nie jest dzikusem. Na razie nie mógł zostać wykastrowany ze względu na wyniki nerkowe.
2. Kotka z ul. Zgoda, Gdynia, póki co jest w lecznicy. Na razie nie wiadomo co jej jest, jak się uda wyleczyć to powróci w miejsce bytowania. Ma tam bardzo dobrze, pani bardzo dba o swoje podwórkowce, jedzą lepiej niż nasze domowe
Kotka ma 4 lata, około 3 lata temu została wysterylizowana.
To nie są (mamy nadzieję!) jakieś drastyczne przypadki. Ale takie koty też potrzebują naszej pomocy.
A my jak zwykle liczymy na Waszą, kochani, pomoc.
Fundacja Kotangens
ul. Ogarna 85/86
80-826 Gdańsk
nr konta 14 2030 0045 1110 0000 0264 0290 z dopiskiem: weekendowi pacjenci
lub paypal: fundacja.kotangens@wp.pl
seja pisze:Fundacja KOTangens pisze:11.05.:
Weekend przyniósł nam dwóch nowych kocich pacjentów:
1. Kocur czarny z Gdańska Brzeźna, wiek około 10 lat, nieznacznie podwyższone parametry nerkowe, infekcja dróg oddechowych. Na razie dostaje unidox, kroplówki, miał zrobione badanie krwi. Kotek jest u Moniki.
Kituś nie jest dzikusem. Na razie nie mógł zostać wykastrowany ze względu na wyniki nerkowe.
2. Kotka z ul. Zgoda, Gdynia, póki co jest w lecznicy. Na razie nie wiadomo co jej jest, jak się uda wyleczyć to powróci w miejsce bytowania. Ma tam bardzo dobrze, pani bardzo dba o swoje podwórkowce, jedzą lepiej niż nasze domowe
Kotka ma 4 lata, około 3 lata temu została wysterylizowana.
To nie są (mamy nadzieję!) jakieś drastyczne przypadki. Ale takie koty też potrzebują naszej pomocy.
A my jak zwykle liczymy na Waszą, kochani, pomoc.
Fundacja Kotangens
ul. Ogarna 85/86
80-826 Gdańsk
nr konta 14 2030 0045 1110 0000 0264 0290 z dopiskiem: weekendowi pacjenci
lub paypal: fundacja.kotangens@wp.pl
Ta kotka , czy ona jest podobna może do tej :
https://lh3.googleusercontent.com/-VCts ... 1%255D.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-LMko ... _13.19.JPG
Wygląda jak Kala, wyadoptowany prawie 5 lat temu tymczas...
ewa_mrau pisze:czy macie kogoś na Helu?
cytuję z wątku:
viewtopic.php?f=1&t=167978&p=11106721#wrap
... mry!
ada_z pisze:ewa_mrau pisze:czy macie kogoś na Helu?
cytuję z wątku:
viewtopic.php?f=1&t=167978&p=11106721#wrap
... mry!
KOTangens tak daleko nie sięga. Dowiedziałam się, że w tamtych rejonach raczej działa PKDT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 227 gości