joannawiśniewska pisze:Targ na gieldzie,tylko ze we wtorki ipiatki,pomylilam sie rano, chyba jeszvze spalam....hih.Mamy swierze pstragi a inne jak np.sum,karp na zamowienie.
to muszę się wybrać ja pstrągi kupuję w osiedlowym sklepie, właściciel jeździ po nie gdzieś w okolice chyba Olkusza czy Wolbromia na jakieś stawy, przywozi za zamówienie świeże, wędzone i nawet w słoikach w occie takie świeżo odłowiona ryba to całkiem inaczej smakuje, koty też lubią pieczoną , ale tylko Tofik i Elenka
Zapraszam na degustację, a klienci chwalą że dobre i kupują ponownie. Ja osobiście za bardzo nie przepadam za rybami a te mi też zasmakowały... Pozdrowionka dla kociaczków naszych oczywiście dla Ciebie też
Hello jestem moje dziewczyny hah łowie rybki i sprzedaje,,,hih wstawanie wczesno poranne mnie wykańcza.... Myśle że się przyzwyczaje.. Dzięki że o nas pamiętacie Nasza Alis jest już mamą,okociła się w nocy z 19 na 20 maja,jest dzielna i ładnie opiekuje się małymi. Urodziła pięć kociątek,jedno padło w pierwszej dobie Dino jest grzeczny tylko z daleka zagląda co to tam u niej pomiałkuje,ona spokojna,nie boi się o małe Ach pozdrowionka dla wszystkich