Agur !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bryska4 pisze:Och Walia![]()
Doczekać się nie mogę fotek
Groszku, no właśnie, coś, co mi się jako dziecięciu w głowie nie mieściłoalbo góry, albo morze! A tu wszystko na raz i to jeszcze góry zielone.
Och, odespałam te wojaże, bo jednak te winka, te przekąski (jak nie majonez to smażone) mnie wykończyły. Przechodzę na dietę sałacianą.
Upał mamy okropny. Oczywiście tylko do piątku
Hańka pisze:Bryska4 pisze:Och Walia![]()
Doczekać się nie mogę fotek
Groszku, no właśnie, coś, co mi się jako dziecięciu w głowie nie mieściłoalbo góry, albo morze! A tu wszystko na raz i to jeszcze góry zielone.
Och, odespałam te wojaże, bo jednak te winka, te przekąski (jak nie majonez to smażone) mnie wykończyły. Przechodzę na dietę sałacianą.
Upał mamy okropny. Oczywiście tylko do piątku
anulka111 pisze:A ja milego 22-24stopnie C
Chat pisze:Tak pieknie zarcie opisujesz, ze az mi sie jesc chce. Znowu![]()
Przeczytaj koniecznie Szkice piorkiem Bobkowskiego, facet jedzie rowerem, podczas wojny, z Paryza na poludnie Francji. Pieknie opisuje podroz i wlasnie jedzenie.
gatiko pisze:Piękne widoki, az bym tobołek spakowała i poszłaaaa ... do Basków
Bryska4 pisze:Gatiko, obejrzyj sobie koniecznie film "Ocho apellidos vascos". Rewelacyjnie ukazani, przejaskrawieni mieszkańcy, trochę widoków i niektóre sceny właśnie w Getarii kręcone. Inne w Zumai, o której pisałam tu:
viewtopic.php?f=46&t=120804&p=10638566&hilit=zumaia#p10638566
i w Leitzy, w której jeszcze nie byłam mikroturystycznie, jeno raz, dawno temu - po ser.
O, tu trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=coevNsXyfXQ
i z angielskimi napisami
https://www.youtube.com/watch?v=hPnoq1vuLu0
chyba sobie na dniach obejrzę
gatiko pisze:Ach...moj najulubieńszy, to był "ANHQV". Później nie mogłam się przekonać do "LQSA", ale ... przekonał mnie![]()
"Aida", początkowo nie bardzo...ale później, załapałam bakcyla. No teksty zabójcze i obsadaDobre mają seriale i filmy.
Alyaa pisze:gatiko pisze:Ach...moj najulubieńszy, to był "ANHQV". Później nie mogłam się przekonać do "LQSA", ale ... przekonał mnie![]()
"Aida", początkowo nie bardzo...ale później, załapałam bakcyla. No teksty zabójcze i obsadaDobre mają seriale i filmy.
Brzmi jak nazwy niezłych dragów....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jrrMarko i 52 gości