pers niebieski kocur szuka odpowiedzialnego domu opole

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 12, 2015 18:16 pers niebieski kocur szuka odpowiedzialnego domu opole

Kocur, nazwałam go Kołtun ze wzgledu na koltuny jakie mial, szuka domu. Jest znajdą. Został znaleziony ledwo żywy i odratowany. Nikt się po niego nie zgłosił. Był zapchlony. Sfilcowany.
Zaszczepiłam go i odrobaczyłam. Został wygolony bo nie dało się nic innego z futrem zrobic. Nie jest kastrowany, ale juz nie mam funduszu na ten zabieg. Trzeba to zrobic jak najszybciej bo znaczy i drapie i miauczy cale dnie. Jewt bardzo miły, nie boi sie innych zwierząt.
Nie drapie i nie gryzie. Goliłam go z weterynarz bez uśpienia, nie byl agresywny.
Kot ideał, ale wymaga pracy. Dostaje kropelki do oczu.
Jeżeli zaopiekujesz się zdychajacym z glodu psem, nie ugryzie cię gdy stanie na nogach.
To jedyna różnica pomiędzy człowiekiem a zwierzęciem...

Mark Twain

Feith

Od: Czw lut 12, 2009 22:45

Post » Wto maja 12, 2015 20:07 Re: pers niebieski kocur szuka odpowiedzialnego domu opole

Mogę zaproponować kastrację na nasz koszt.
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto maja 12, 2015 21:25 Re: pers niebieski kocur szuka odpowiedzialnego domu opole

Super. A jakby to mialo wygladac. W sensie formalnym.
Jeżeli zaopiekujesz się zdychajacym z glodu psem, nie ugryzie cię gdy stanie na nogach.
To jedyna różnica pomiędzy człowiekiem a zwierzęciem...

Mark Twain

Feith

Od: Czw lut 12, 2009 22:45

Post » Czw maja 14, 2015 5:05 Re: pers niebieski kocur szuka odpowiedzialnego domu opole

Zadzwoń do mnie wieczorem, nr tel. wysyłam na pw
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw maja 14, 2015 9:09 Re: pers niebieski kocur szuka odpowiedzialnego domu opole

wiadomo coś już? znalazł się dom dla niego?

Kicer

Od: Czw maja 14, 2015 9:03

Post » Sob maja 16, 2015 21:10 Re: pers niebieski kocur szuka odpowiedzialnego domu opole

Napisz coś o jego losach :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54