Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 20, 2015 19:31 Re: Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

Zawsze zaglądam tutaj z nadzieją! Oj, smutne to że nie możecie się spotkać :(
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw sty 22, 2015 13:25 Re: Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

Zawsze jak podróżowaliśmy to w nowym miejscu Lusitka przez dzień chowała się przed wszystkimi domownikami. Po dłuższym namawianiu zawsze do mnie wychodziła. Chowanie utrudnia jej znalezienie, ale za to może uratować jej życie o ile jeszcze komuś się nie pokazała na oczy i ktoś jej nie przygarnął.
Szukam Lucy. Przeszukuję 31 strony na Facebooku. Sprawdzam 34 strony www. od Białołęckiej do Marek. od Berensona do Trasy Toruńskiej. Rano. Wieczór. W nocy. Hej, zgubiłeś, gdzieś tutaj kota? Mogłam go widzieć. Lusitka i inne koty, dzwoń: 535 606 358

nikeris

Od: Śro lip 16, 2014 9:53

Post » Pt lut 13, 2015 14:47 Re: Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

tak patrze na zdjęcie z Koterii i ta kotka jest bardzo podobna do Lucy a może się mylę... ale pewnie śledzicie strony i to nie ona
Obrazek

EDIT: doczytałam, że Marusia była znaleziona jako mały kotek to nie może być ona :(, przepraszam
Ostatnio edytowano Pt lut 13, 2015 14:52 przez AniaU, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Pt lut 13, 2015 14:50 Re: Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

dubel
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Pt lut 13, 2015 15:00 Re: Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

Kurka tak samo pomyślałam i specjalnie tutaj weszłam. Bardzo podobna kicia.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Wto maja 12, 2015 16:40 Re: Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

Ach, tyle czasu minęło. Ja ciągle chodzę i sprawdzam wszystkie ogłoszenia schronisk.

Na Facebooku w zakładce zaginione/znalezione warszawa i oklice ciągle podbijam ogłoszenie. Jakieś dziecko robiło sobie dowcipy i już myślałam, że może ją znalazł, a jednak żart dziecka. Od ostatniego postu miałam nawet kilka wiadomości. Każda z takim samym mizernym rezultatem. Poszukiwania trwają i zawzięcie szukam kociska.

Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuję za wsparcie!
Szukam Lucy. Przeszukuję 31 strony na Facebooku. Sprawdzam 34 strony www. od Białołęckiej do Marek. od Berensona do Trasy Toruńskiej. Rano. Wieczór. W nocy. Hej, zgubiłeś, gdzieś tutaj kota? Mogłam go widzieć. Lusitka i inne koty, dzwoń: 535 606 358

nikeris

Od: Śro lip 16, 2014 9:53

Post » Czw maja 14, 2015 12:34 Re: Warszawa Targówek/Białołęka/Marki - kocia uciekinierka!

A co z próbą wytropienia przez psa? Jeśli masz jakieś jeszcze niezwietrzałe rzeczy kici, może by jakiegoś psa tropiącego zaprząc do pomocy..? Myślę, że by się w mieście niejeden znalazł.

kachat

Od: Pon sty 13, 2014 19:07

[poprzednia]