Kot obszczymur - czy chirurg moze pomoc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 11, 2015 14:31 Re: Kot obszczymur - czy chirurg moze pomoc?

Dzieki, podjade.

Wybiore sie z futrzakami na przeglad, moze przyszly tydzien bedzie luzniejszy...

Jakub

kukubara

Od: Wto maja 05, 2015 20:27

Post » Pon maja 11, 2015 18:11 Re: Kot obszczymur - czy chirurg moze pomoc?

Cieszę się, że moja podpowiedź się przydała :D .
Aż mnie zmroziło, gdy przeczytałam, że rozważasz eutanazję :strach: . Rozumiem, że nie brałeś tej myśli pod rozwagę na poważnie, bo przecież szukałeś alternatywnego rozwiązania. Ale i tak :strach: ...

Jeśli zmienisz pudło na większe, napisz, wstaw zdjęcia albo filmik. Jeśli jakoś ten pomysł ulepszysz, też napisz. To tylko kwestia czasu, gdy na forum pojawi się ktoś z takim samym problemem, dobrze będzie podsunąć mu gotowy wątek.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Wto maja 12, 2015 14:43 Re: Kot obszczymur - czy chirurg moze pomoc?

Problem z obszczymurem przerabiałam. Kombinowałam co zrobić, no i wymysliłam kuwetę z tzw rynną moczową :mrgreen: To znaczy do pojemnika budowlanego dorabiam ściankę z paska wykładziny podłogowej, którą przyczepiam przemysłowymi zszywaczami takimi jak do mebli. Przycinam odpowiednia wysokość no i nie ma problemu. Kot szczy, mocz spływa no i po problemie. Po roku wywalam całość i produkuję nową :mrgreen: wysokość pasa i długość od indywidualnego zapotrzebowania kota
Obrazek

Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto maja 12, 2015 20:36 Re: Kot obszczymur - czy chirurg moze pomoc?

To sie sprawdza jak kot sika w kierunku ściany, ale ten spryciarz sika we wszystkich kierunkach, zapora przeciwsikowa musiała by byc wokół
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

[poprzednia]