Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Nie mów mi nic o lekarzach! Jeden taki mnie wq..., druga dodała. Miałabym ochotę wysadzić w powietrze część swojej przychodni. Szkoda, że tak się nie da: mam do wyboru: wysadzić także kilka porządnych osób lub oszczędzić wq...ących
ula-misia pisze:MaryLux pisze:Nie mów mi nic o lekarzach! Jeden taki mnie wq..., druga dodała. Miałabym ochotę wysadzić w powietrze część swojej przychodni. Szkoda, że tak się nie da: mam do wyboru: wysadzić także kilka porządnych osób lub oszczędzić wq...ących
![]()
![]()
Szkoda nerwów. Teraz pojadę do lekarzy do Leśnej Góry- Oni mi pomogą. Wszystkim pomagają
MaryLux pisze:ula-misia pisze:MaryLux pisze:Nie mów mi nic o lekarzach! Jeden taki mnie wq..., druga dodała. Miałabym ochotę wysadzić w powietrze część swojej przychodni. Szkoda, że tak się nie da: mam do wyboru: wysadzić także kilka porządnych osób lub oszczędzić wq...ących
![]()
![]()
Szkoda nerwów. Teraz pojadę do lekarzy do Leśnej Góry- Oni mi pomogą. Wszystkim pomagają
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości