ślepaczek - Zabrze - RANDY w swoim domku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 08, 2015 12:31 Re: ślepaczek - Zabrze

wczoraj Randy wietrzył futerko
co prawda niezbyt długo ale trochę wit D podłapał
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob maja 09, 2015 12:47 Re: ślepaczek - Zabrze

Jakieś nowe zdjęcia najlepiej pysia słodkiego,przydałyby się do wydarzenia
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob maja 09, 2015 20:50 Re: ślepaczek - Zabrze

Randy na poduszce od Ewy; poruszone, jak tylko Randy slyszy, ze wchodze to idzie sie pomiziac; teraz to jego ulubione miejsce
Obrazek
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Nie maja 10, 2015 6:54 Re: ślepaczek - Zabrze

Randy jest dużym kotkiem, poducha całkiem spora, a on się na niej ledwo mieści :lol: Przydałyby się naprawdę dobre zdjęcia, ale Killatha ma chyba ten sam problem co ja, czyli brak dobrego aparatu :(
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie maja 10, 2015 9:22 Re: ślepaczek - Zabrze

No właśnie problem z tymi zdjęciami, a w wydarzeniu to ważne żeby pokazywać jaki jest śliczny, a to zdjęcie powiem szczerze nie bardzo się nadaje. Może pożycz od kogoś aparat i zrób kilka ładnych zdjęć. Będziemy mieć na jakiś czas. My wiemy, że jest cudny, ale trzeba to ludziom pokazać :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon maja 11, 2015 6:54 Re: ślepaczek - Zabrze

dzisiaj mam dzień medyczny, mój
jestem w takim wieku i w takiej kondycji, że czasem po lekarzach muszę polatać

jeśli chodzi o zdjęcia to nie pomoże wypasiona lustrzanka jeżeli fotograf to szynka wołowa
jeżeli ktoś ma ochotę i aparat fotograficzny, i chęć żeby pomóc to bardzo serdecznie zapraszam na wizytę połaczoną z robieniem Randyemu zdjęć

Killatha

Post » Pon maja 11, 2015 7:06 Re: ślepaczek - Zabrze

Obrazek Obrazek Obrazek

cosma z sardynkami dobrze wchodzi w kota :D

Killatha

Post » Pon maja 11, 2015 7:56 Re: ślepaczek - Zabrze

Daj mu inną miseczkę, płytką.Nie będzie sobie zaginał wibrysków.On ma płaski pyszczek.
Nie jestem dobrym fotografem, ale jak się zrobi dużo zdjęć, to jakieś na pewno wyjdą dobre.Czasem robię pięćdziesiąt, a wybieram kilka.Mój aparat to zgroza :evil: , ale próbuję.Warto.

ewar

Post » Pon maja 11, 2015 13:11 Re: ślepaczek - Zabrze

Ewar ma rację, duuuużo zdjęć, przesłać mi proszę na maila i ja coś wybiorę, jak najwięcej pysia z bliska bo całego kotka wciąż mamy a pysia nie :wink: Jak nie będziemy wklejać codziennie zdjęcia zainteresowanie minie, a i tak nie jest zbyt wielkie :(
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon maja 11, 2015 14:32 Re: ślepaczek - Zabrze

Ludzie są wzrokowcami, sama robię swoim kotom mnóstwo zdjęć, żałuję, że nie potrafię wklejać filmików :( Pisanina też się przydaje.Mnie się Randy bardzo podoba, lubię takie spore kotki z płaskimi pyszczkami.On w dodatku jest taki spokojny, to przecież widać, taki kot do przytulenia.

ewar

Post » Wto maja 12, 2015 6:11 Re: ślepaczek - Zabrze

informuję, że nie znęcam sie nad kotem
naprawdę
Randy ma NORMALNĄ MISECZKĘ
to było tylko na zasadzie: jak już otwarłam to masz trochę na przedkolację

Killatha

Post » Wto maja 12, 2015 10:54 Re: ślepaczek - Zabrze

mam dwie kandydatury na domek jedna to Poznań druga to okoloce Oleśnicy; czy ktoś z doświadczeniem w opiece nad ślepaczkami mógłby tą Oleśnicę sprawdzić? teraz jestem w pracy, podzwonię jak wrócę do domu - wieczorem

Killatha

Post » Wto maja 12, 2015 11:47 Re: ślepaczek - Zabrze

O jak fajnie :lol: skąd te domki się odezwały z fb? Forumowa MonikaMoroz jest z Oleśnicy.
A w Poznaniu tez potrzebna wizyta, mam koleżankę super kociara, ufam jej bardzo.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro maja 13, 2015 7:11 Re: ślepaczek - Zabrze

Jakieś wieści w sprawie domków, bp tutaj cisza i na fb. Basiu daj znać proszę.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro maja 13, 2015 9:37 Re: ślepaczek - Zabrze

oba domki są bardzo zainteresowane
i oba robią telefonicznie bardzo dobre wrażenie - oba są w miarę doświadczone, a reszty chcą sie douczyć
okna w obu już zabezpieczone
czekam dzisiaj na informacje ze strony domków

wyślij mi proszę na pw namiary tej osoby z Poznania
jak tylko dostane info to poprosze o uzgodnienie wizyt
do Moniki zaraz napiszę PW

edit: nie umiem znaleźć Moniki, czy mogłaby się do mnie odezwać?

Killatha

[poprzednia][następna]