koreańskie karty z kotami na wolskie koty! KONIEC, dzięki :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 06, 2015 21:45 Re: koreańskie przeurocze karty z kotami na wolskie koty!

asiek o pisze:Karteczki doszły.Dzięki :1luvu:

rówież dziękuję :D

to komu jeszcze? dużo pięknych zostało!

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt maja 08, 2015 14:16 Re: koreańskie przeurocze karty z kotami na wolskie koty!

zapraszamy!

Obrazek

Fleur

Post » Sob maja 09, 2015 7:57 Re: koreańskie przeurocze karty z kotami na wolskie koty!

Dawno mnie tutaj nie było, ale zawiadomiona przez Afatimę o cudownych Jetoy wpadłam na zakupy.
Poproszę wszystkie pozostałe kartki. O ile dobrze policzyłam jest ich 29 - będzie co wysyłać w świat!
Głaski dla futrzastych :201461

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob maja 09, 2015 15:44 Re: koreańskie przeurocze karty z kotami na wolskie koty!

Willow_ pisze:Dawno mnie tutaj nie było, ale zawiadomiona przez Afatimę o cudownych Jetoy wpadłam na zakupy.
Poproszę wszystkie pozostałe kartki. O ile dobrze policzyłam jest ich 29 - będzie co wysyłać w świat!
Głaski dla futrzastych :201461

chwileczkę, muszę odsapnąć.

29 kartek za 203 zł? 8O
:smiech3:

muszę pogłaskać kota, podobno to obniża ciśnienie :ryk:

Fleur

Post » Sob maja 09, 2015 17:22 Re: koreańskie przeurocze karty z kotami na wolskie koty!

Na nadciśnienie trzeba uważać, więc głaskanie wskazane :ryk:
Jestem postcrosserem, więc łącze przyjemne z pożytecznym kupując te kartki.
Ja się cieszę, koty się ucieszą i adresaci Jetoy te. Ludzie na całym świecie bardzo lubią te słodziaki :ok:
No to czekam na dane do przelewu.

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Sob maja 09, 2015 19:59 Re: koreańskie przeurocze karty z kotami na wolskie koty!

Willow_ pisze:Na nadciśnienie trzeba uważać, więc głaskanie wskazane :ryk:
Jestem postcrosserem, więc łącze przyjemne z pożytecznym kupując te kartki.
Ja się cieszę, koty się ucieszą i adresaci Jetoy te. Ludzie na całym świecie bardzo lubią te słodziaki :ok:
No to czekam na dane do przelewu.

właśnie czytam o postcrossingu, świetne!! :) bardzo dziękuję :1luvu: :201494 w imieniu własnym, wielbicieli cmentarniaków i samych kotowych kociszczów :D gratisy jak w banku ;) wysyłam PW i zamykam bazarek.

DZIĘKUJĘ BARDZO WSZYSTKIM KUPUJĄCYM!!

w ramach podziękowań parę widoczków z wczorajszego karmienia połączonego z łapanką. koty zjadły 3 kg serc drobiowych kupionych przeze mnie z pieniędzy bazarkowych :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fleur

Post » Sob maja 09, 2015 21:10 Re: koreańskie karty z kotami na wolskie koty! KONIEC, dzięk

nosz.....
ja właśnie wszedłem bo chciałem powiedzieć ze moje kartki dotarły (są genialne!)i chce jeszcze a tu proszę ..... :mrgreen:
aż idę poczytać o tym postcrossingu ..... :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Sob maja 09, 2015 22:35 Re: koreańskie karty z kotami na wolskie koty! KONIEC, dzięk

KotwKratke pisze:nosz.....
ja właśnie wszedłem bo chciałem powiedzieć ze moje kartki dotarły (są genialne!)i chce jeszcze a tu proszę ..... :mrgreen:

:201461

fajnie, że doszły. śliczne są, ale cmentarniaki nasze też całkiem niczego sobie, prawda? :lol:

jeżeli kiedyś dostanę jeszcze od Darczyńcy :) takie piękne jetoyowe kartki, to puszczę cynki na PW :)

Fleur

Post » Sob maja 09, 2015 22:44 Re: koreańskie karty z kotami na wolskie koty! KONIEC, dzięk

Fleur pisze:
KotwKratke pisze:nosz.....

:201461

fajnie, że doszły. śliczne są, ale cmentarniaki nasze też całkiem niczego sobie, prawda? :lol:

jeżeli kiedyś dostanę jeszcze od Darczyńcy :) takie piękne jetoyowe kartki, to puszczę cynki na PW :)

cmentarniakitez piekne :)
ale ten to jest dopiero cudny gośc :)
Fleur pisze:
Obrazek

jakby co - czekam na pw :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pon maja 18, 2015 14:25 Re: koreańskie karty z kotami na wolskie koty! KONIEC, dzięk

Sliczne karteczki juz u mnie od tygodnia :)
Bardzo Dziekuje :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

[poprzednia]