Nie lubię rannych zmian . Niby taka ładna pogoda a ja chodze zamulona jak nie wiem

Wilga drze się dlej od strony mojej kuchni . Przywoła ten deszcz ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:Ta mgła, jak mleko pachniała wiosną. Była wilgotna i orzeźwiająca.
Nie mam psa.Mogę tylko zazdrośnie zerkać na tych, którzy mają.
Dobrze, że chociaż innym dane jest to błogosławieństwo.
barbarados pisze:Sporo osób u nas chodzi . Widać , że sezon się zaczyna
MaryLux pisze:barbarados pisze:Sporo osób u nas chodzi . Widać , że sezon się zaczyna
Właśnie się zmówiłam na stałe łażenie z (prawie) sąsiadką.
barbarados pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Sporo osób u nas chodzi . Widać , że sezon się zaczyna
Właśnie się zmówiłam na stałe łażenie z (prawie) sąsiadką.
Oby tylko pogoda wam dopisywała .
barbarados pisze:No dokłądnie tak . Ale może choć spróbuję .![]()
Coś się fajta na balkonie nad nami . Luna głosno i stanowczo domaga się , żebym to jej przyniosła .
barbarados pisze:Znaczy potruchtac ? Czy wleźć sąsiadom na balkon ?
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Znaczy potruchtac ? Czy wleźć sąsiadom na balkon ?
Dać Lunie to co chce.![]()
Ja też mam kijki ale brakuje mi siły by ich użyć. Ale w przyszłym tygodniu postaram się jednak iść. Dziś mnie tak bolą ręce że nie utrzymałabym tych kijków.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Znaczy potruchtac ? Czy wleźć sąsiadom na balkon ?
Ja też mam kijki ale brakuje mi siły by ich użyć. Ale w przyszłym tygodniu postaram się jednak iść. Dziś mnie tak bolą ręce że nie utrzymałabym tych kijków.
Szkoda, że nie mieszkasz bliżej. Podreptałybyśmy razem.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Znaczy potruchtac ? Czy wleźć sąsiadom na balkon ?
Szkoda, że nie mieszkasz bliżej. Podreptałybyśmy razem.
Prawda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości