Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Horek pisze:A, już wiem... ja popatrzyłam na tabletki o tej największej dawce, nie zauwazyłam, że ceny będą się różnić![]()
to rzeczywiście ta dawka (która jest odpowiednia) jest tańsza i możemy sobie na nią pozwolić!
Horek pisze:Julian jest z nami!
Obcięliśmy u weta pazurki.
Na jutro umówiliśmy się u weta na zrobienie morfologii i biochemii. I jutro też dobierzemy jakieś uspokajające preparaty dla Juliana.
Odesparowaliśmy go. Dostał pokój z łóżkiem i mnóstwem poduszekma miseczkę z wodą, karmę, kuwetę i legowisko.
No i ma dwa duże okna do patrzenia na świat.
Przenoszę zapachy z kota na kota.
Tym razem musi się udać!
Horek pisze:Dzięki Dziewczyny! Za rady i kciuki!
Ask@, a powiedz mi, jak w ogóle wygląda prowadzenie takiego domu tymczasowego? Przepraszam, że pytam, ale jestem bardzo ciekawa. Nigdy nie miałam z czymś takim do czynienia (i nie zamierzam, bo za bardzo się przywiązuję), ale pytam z ciekawości. Ile macie kotków? I to jest jakoś prawie regulowane czy na zasadzie wolontariatu? Widzę, że masz bardzo duże doświadczenie w tej kwestii. Tym bardziej mi głupio, że wcześniej nie posłuchałam Twoich rad odnośnie izolacji. Teraz już grzecznie słucham![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości