Najtrudniejszy powiadasz

Czyli zaznaczam turkusową i morską, a skoro nie chcesz mniejszych to jedną dam większą, a drugą mniejszą. Będzie między nimi różnica ok 0,5 cm. Chyba, że wolisz obie w tym samym rozmiarze to pisz.
Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:A na pewno bez tej jaśniejszej??? Ona ma takie fajne kolorowe zapięcie![]()
Niech tylko Miraclle spróbuje kupić kilka w odcieniach różowo-fuksjowych to bedzie mordZgodze się na przyswojenie jednej rażąco różowej. Mnie się nie naciąga
I obiecuje potem tu juz nie zaglądać
... chyba
Miraclle pisze:a wiesz, że mam taki fajny rzemień z mieniącym efektem i jest w kolorze różowym![]()
![]()
ni to fuksja, ni amarant.
Atta pisze:A co ja mam błyskać tym po nocy??? Od dawna zaprzestałam noszenia bransoletków a teraz zaś mnie pokusiło, bo to zapięcie tak mi się spodobało
P.S.
ta parasolka tez ma haczyk
Atta pisze:Załapałam własnie, że między tymi bransoletkami to jest różnica tylko 0,5 cm, to bedzie wsio jedno, byleby te dwie dla niej były jednakowej wielkości
Miraclle pisze:Atta pisze:Załapałam własnie, że między tymi bransoletkami to jest różnica tylko 0,5 cm, to bedzie wsio jedno, byleby te dwie dla niej były jednakowej wielkości
Postaram się,
Nie mam kiedy podjechać.
Może jutro mi się uda, bo dziś chciałam ale raczej szans nie ma.
Atta pisze:
Ale nam sie nie spieszy. Za to ja teraz pomarudze i chcę tą swoją bransę z kolorowym zapięciem. A co! raz mogę chcieć coś specjalnego dla siebie, bo tylko dla innych negocjuję![]()
A to ->nie oznacza focha tylko,że przy okazji się z wami policzę
Atta pisze:Znaczy kolorowe na zapięciu, ale nie ze musi być tak identycznie jak bransoletka - znaj moją dobroćA z trzepaniem wstrzymam się aż po wysłanie do nas towaru, żeby Ci się ręce nie trzęsły przy pakowaniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 19 gości