Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 05, 2015 20:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Cześć Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak miewają się futerka ? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto maja 05, 2015 22:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ojej w życiu nie wiedzialam białej maliny, i ona nie jest biała - wygląda jak budyń śmietankowy :D Białe truskawki są serio białe jak śnieg, nim sie zaczerwienią są kwaśne i dzieci je wyjadają z krzaczków by cierpieć z powody wykrzywienia paszczy :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro maja 06, 2015 6:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Hej dzien dobry
Maliny białe są pyszne
A truskawka biała ? Wow zrobiła na mnie wrażenie nie widziałam takiej, serio
Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro maja 06, 2015 9:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

shira3 pisze:
mir.ka pisze:trochę majowych fotek ogródka
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zachwycające :1luvu: A mój jeden rododendron choruje.... Dostanie jeszcze jedną szanse, podleję go kolejny raz lekarstwem....

ja miałam takiego , któremu coś u mnie nie pasowało, lałam , pryskałam a on coraz gorzej wygladał choć wiosną jak miał kwiaty to był ładny dopiero później brązowiały mu liście :(
zrobiłam zamianę z jedną panią, dostałam od niej floksy, i tam rośnie, nic mu nie jest, a to nie tak daleko w sumie, tylko ziemia tam inna gliniasta, a u mnie piach
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro maja 06, 2015 9:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze:Cześć :1luvu:
Ja z działki kocham wszystkie dobrocie, ale najbardziej maliny- czerwone i białe :1luvu:
Kwiaty piękne, mi pozostało patrzeć na zdjecia, bo tak jak pisałam to ja nie mam ręki w ogóle do kwitków :roll:
Jak Fuksik? :1luvu:

maliny bardzo lubię, zresztą wszystkie owoce, ale one potrzebuja duzo miejsca, którego nie mam :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro maja 06, 2015 9:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ewa L. pisze:
klaudiafj pisze:Białe maliny? Truskawki białe znam - niedojrzałe :mrgreen:

Proszę bardzo o to białe maliny :mrgreen:

http://www.projektoskop.pl/img-231-biale-maliny.html

kiedyś jadłam :)
a białych truskawek nie widziałam, mam u siebie żółte poziomki
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 06, 2015 9:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

barbarados pisze:Konwalijka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co u was ?

konwalijki juz kwitną i bez , żółty:)
jak przestanie padać zrobie fotki
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 06, 2015 9:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

MaryLux pisze:Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 06, 2015 9:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Miraclle pisze:Cześć Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak miewają się futerka ? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

u nas w porządku :) ,dopadło mnie trochę pracy , od czasu do czasu trzeba :wink:
dzisiaj od rana pada to i rude nie drą się , zeby je wypuścić na zewnątrz :)
wczoraj Tofik uciekł z domu jak pieski wychodziły na spacer i nie chciał wrócić do domu tylko z nimi iść :evil:
biegałam za nim wokół domu, prawie nie ubrana, bo miałam tylko koszulę nocną z narzuconą koszulą flanelową do karmienia Fuksika :mrgreen:
ale w końcu znudziła mu się zabawa i dał się złapać :)

z Fuksika coraz fajniejszy kociak, opanował już kuwetkę :wink: nie wiem czy sam do niej wchodzi, bo ja go do niej wkładam po jedzeniu i już załapał o co z nia chodzi :wink:
wyjść też potrafi, podstawiłam mu z boku maskotkę, bo jednak bok kuwety trochę jeszcze za wysoki dla niego i z jej pomocą sobie radzi :ok:
na jutro mam umówioną wizytę u schroniskowego lekarza bo trzeba go odrobaczyć, chłopak już będzie miał niedługo 4 tygodnie, waży juz 475g :D
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 06, 2015 9:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ooo ale duży chłopaczek :D A on ma taką normalną kuwetkę czy taką mniejszą?

klaudiafj

Post » Śro maja 06, 2015 9:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

klaudiafj pisze:Ooo ale duży chłopaczek :D A on ma taką normalną kuwetkę czy taką mniejszą?

nie jest bardzo duża i ma zdjęty rant, już kilkoro kociąt jej używało, jeszcze trochę i Fuksik bez pomocy sobie poradzi
zakopywać juz umie :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 06, 2015 10:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Jakie słodkie :) pewnie wyglada to uroczo <3

klaudiafj

Post » Śro maja 06, 2015 14:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ale byk juz sie robi konkretny z niego :201415 :201415
Pół kilo to juz poważna sprawa 8)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro maja 06, 2015 19:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Ooo ale duży chłopaczek :D A on ma taką normalną kuwetkę czy taką mniejszą?

nie jest bardzo duża i ma zdjęty rant, już kilkoro kociąt jej używało, jeszcze trochę i Fuksik bez pomocy sobie poradzi
zakopywać juz umie :ok:

Dzielny maluch :1luvu:
Ale one szybko rosną 8O
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

[poprzednia][następna]