Georg-inia pisze:znaczy co? zostaje?
Georg-inia pisze:AgnieszkaH. pisze:Dzisiaj jadę na badania z Dakotka i z Malutkim aby Ania zobaczyła ogonek. Jak wrócę to pomogę Wam ogarnąć kociaki, a Ty Inga jak najbardziej idź do lekarza, bo jak masz zaczerwienienie dookoła to może być to rumień i jeden krok do boleriozy a niestety to świństwo sie coraz bardziej panoszy.
Widzę, ze jeszcze nie ma nikogo chętnego na środę to ja poproszę w takim razie.
dzięki wielkie, dziewczyny. To ja w tę środę przyjadę pomóc.
anima_a pisze:Georg-inia pisze:AgnieszkaH. pisze:Dzisiaj jadę na badania z Dakotka i z Malutkim aby Ania zobaczyła ogonek. Jak wrócę to pomogę Wam ogarnąć kociaki, a Ty Inga jak najbardziej idź do lekarza, bo jak masz zaczerwienienie dookoła to może być to rumień i jeden krok do boleriozy a niestety to świństwo sie coraz bardziej panoszy.
Widzę, ze jeszcze nie ma nikogo chętnego na środę to ja poproszę w takim razie.
dzięki wielkie, dziewczyny. To ja w tę środę przyjadę pomóc.
odpracujesz w polu![]()
pyma pisze:Dyżury:
poniedziałek (04.05) - anima_a
wtorek (05.05) - Pietraszka
środa (06.05) - AgnieszkaH
czwartek (07.05) - Borówka
piątek (08.05) - pyma
sobota (09.05) - Sprzątanie anima_a - Kto jeszcze ?????
niedziela (10.05) -
poniedziałek (11.05) -
wtorek (12.05) -
środa (13.05) -
czwartek (14.05) - Borówka
piątek (15.05) -
sobota (16.05) -
niedziela (17.05) -
pyma pisze:Czy ktoś ma jeszcze zamiar dotrzeć na sprzątanie ? Próbuję umówić termin już od dwóch miesięcy, chętnych brak a posprzątać trzeba.
kociarkowaaaa pisze:mogę pomóc sprzątać w sobotę
nie przyjeżdżam tak często jak wcześniej bo wiecie co się dzieje... no i mam stracha przez to
co do Lunki to wszystko okśpi ze mną w łóżku
budzi mnie rano na jedzenie
![]()
przesyłka zdjęcia mam nadzieję, że z nowego domunie miałabym serca jej oddać. widać, że jest u mnie szczęśliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości