TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 02, 2015 21:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

ROZLICZENIE KWIECIEN 2015 r

PRZYCHODY :

Wioleta R ------------------------------------- 30 zł
Honda11 -------------------------------------- 30 zł
Beata Ł --------------------------------------- 20 zł
Leszek P -------------------------------------- 30 zł
Katarzyna W ---------------------------------- 240 zł
Sotis ----------------------------------------- 100 zł
Ludmiła L ------------------------------------- 50 zł
IZAZET -------------------------------------- 100 zł
Barbara O------------------------------------- 100 zł
Agata S -------------------------------------- 20 zł
Walentyna T --------------------------------- 80 zł
Sotis ---------------------------------------- 100 zł
Fundusz immunologiczny --------------------- 100 zł
Izydorka ------------------------------------ 25 zł

RAZEM 1025 zł :1luvu:

WYDATKI :

Weterynarz -------------------------------- 100 zł
Karma i/d gastro --------------------------- 131.8 zł
Karma rc urinary hd ------------------------ 131.zł
Zwirek ------------------------------------ 126.97 zł
Reczniki papier ---------------------------- 87.92 zł
Pampersy --------------------------------- 128.97 zł
Reczniki + GEL do prania ------------------ 128.13 zł
Recniki papier ---------------------------- 63.96 zł
Cwiartka z kurczat ----------------------- 58.86 zł
Watrba ---------------------------------- 41.29 zł
Mieso z eko karmy 20 kg ----------------- 160 zł
RAZEM 1158.9 zł
Była tez wpłata od Cichego Kąta dla Bartusia ( wpływa systematycznie i to z nimi sie rozliczam ) oraz była tez wpłata ( mam nadzieje ze to nie była jednorazowa ) z Kociej Przystani , z która tez sie rozliczam ...

Chce tu wszystkim bardzo , bardzo podziękować za pomoc, za datki pieniężne jak i za dary rzeczowe, gdyby nie Wasza pomoc, nie było by tych zwierząt które tak bardzo potrzebują pomocy , tych kalekich, przewlekle chorych , starych , nie adopcyjnych ...

Szczególne podziękowania dla lekarzy z lecznicy FAUNA w Tychach , że mimo wielkiego długu nie odmówili pomocy, że moge nadal leczyć u Pani dr Juli i Michałowi Mazur i Pani dr Karolinie Włodarczuk za walkę o każde zwierze, nie ważne czy to tylko przeziębienie , ale tez i te mocno kalekie szczególnie podziękowania za leczenie ciężko chorego Lakiego , Laki jest bardzo trudnym przypadkiem , jego stan potrafi sie zmieniać dosłownie z minuty na minute , ech ...

I na koniec , BŁAGAM NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE Z TYM WSZYSTKIM SAMEJ , BO SAMA NIE DAM RADY :(

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Sob maja 02, 2015 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

Przed chwilką dałam Majci jeść i wyszłam z kuchni a była tam tylko z Bartusiem i po chwili potwornie zamiałczala jak by ja coś mocno zabolało i uciekła za wersalkę, ślini sie :(:(:( Chyba znów mamy problem z zebami :(:(:( i chyba znów czeka nas wizyta u weta :(:(:(

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Nie maja 03, 2015 9:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

Biedna Majcia, znowy stres dla niej:(

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon maja 04, 2015 14:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

gatiko pisze:
TYSKIE_MRUCZKI pisze:
gatiko pisze:Nr 17
Nr 20

zapraszam viewtopic.php?f=27&t=167918 __________dochód by był na tyskie Mruczki.

Dziękujemy :)

Sprzedała się 1 rzecz za 20 zł. Pieniądze przeleję na Mruczki, jak wpłynie mi zapłata za ciuszek.
Mogę prosić nr konta ?

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pon maja 04, 2015 21:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

Jutro karma powinna być u Justyny.

miko_bs-30
Alessandra-20
Agulas74-30
justyna8585-20
meg11-17

Edit: Uzupełniłam podsumowanie.

Jako że zadeklarowałam 20 a wyszło 17 różnicę dorzucę przy najbliższej zbiórce.
Ostatnio edytowano Wto maja 05, 2015 22:59 przez meg11, łącznie edytowano 1 raz
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon maja 04, 2015 22:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

meg11 pisze:Jutro karma powinna być u Justyny.

miko_bs-30
Alessandra-20
Agulas74-30
Ja-37

Super, bardzo bardzo Wam dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mam bardzo ciemny ekran i będę tylko pisać to co jest najważniejsze...
Dziś pożyczyłam klatkę łapke bo maja jest wypożyczona i od jutra zaczynamy łapanie kotów z pierwszego punktu w tym mamuśkę 3 kociąt które trafiły do Asi ,, sa tam dwie kotki , a pomoże mi w tym koleżanka która od kilku miesięcy karmi je Emotikon smile Trzymajcie kciuki Emotikon smile
A dziś byliśmy u weta i Maja jest na antybiotyku i przeciw zapalnym , ma ból i opuchnięta jedna stronę pyszczka, byc może to było w skutek nieudanego wskoczenia i upadku z kuchennego stołu, poza tym ma bolesny kręgosłup Emotikon frown w czwartek Konieczne do kontroli .
Etna coraz gorzej , w czwartek rtg , boje se czy to nie sa przerzuty nowotworowe :(:(:(
Carthophen dzis dostali Laki i za 4 tyg powtórka .
Carthophen tez dostali Gaja, Bartus i Wincenty i za 6 tyg powtórka .
A Prima dostała kolejna dawke sterydu i jest poprawa ...
Czy ktos nie ma niepotrzebnego kalendarza , bo te co miałam zniszczyły sie podczas remontu i nie mam na czym zapisywać ważnych info Emotikon frown
Bardzo prosimy o pomoc ...

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Wto maja 05, 2015 15:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

Oby z Etną to nie były przerzuty, tylko co innego, chociaż po tym, co miała ostatnio nadzieje nie są za wielkie:(

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto maja 05, 2015 17:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

Karma już dotarła do Justyny.
Ma znów problem z lapkiem.

Mam prośbę do osób , które deklarują pomoc, żeby nie robiły tego na wyrost, jak się ktoś deklaruje, dobrze by było dotrzymać słowa.
Nie masz- nie deklaruj. Bo pózniej wychodzi to co wychodzi.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Wto maja 05, 2015 17:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

Mam nadzieję,że o mnie nie chodzi ? Od kilku dni,, proszę o numer konta, bo obiecałam,ze jak się sprzeda któraś z dwóch rzeczy, to pójdzie to na tyskie Mruczki.
Sprzedała się jedna rzecz i piszę i proszę o nr konta. Nikt mnie nie czyta, tylko pomija ... to czekam cierpliwie, na swoje 5 minut 8)

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Wto maja 05, 2015 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

gatiko pisze:Mam nadzieję,że o mnie nie chodzi ? Od kilku dni,, proszę o numer konta, bo obiecałam,ze jak się sprzeda któraś z dwóch rzeczy, to pójdzie to na tyskie Mruczki.
Sprzedała się jedna rzecz i piszę i proszę o nr konta. Nikt mnie nie czyta, tylko pomija ... to czekam cierpliwie, na swoje 5 minut 8)

Bardzo przepraszam :oops: , ale mogło mi to faktycznie umknąć, bo wszystko robię w biegu , przepraszam , juz wysyłam i bardzo bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Wto maja 05, 2015 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

meg11 pisze:Karma już dotarła do Justyny.
Ma znów problem z lapkiem.

Mam prośbę do osób , które deklarują pomoc, żeby nie robiły tego na wyrost, jak się ktoś deklaruje, dobrze by było dotrzymać słowa.
Nie masz- nie deklaruj. Bo pózniej wychodzi to co wychodzi.

Kochani bardzo i to bardzo chce Wam podziękować za zbiórke i zamówienie karmy , jest juz u mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A laptop juz sprawny , niestety to ja coś gdzieś źle nacisnęłam , przyszedł kolega i na szczęście naprawił :ok:

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Wto maja 05, 2015 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- rc hypoalergenic dla Primy DZIEKUJE

gatiko nie o Ciebie tu chodzi.

Edit: Pieniądze dotarły.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Śro maja 06, 2015 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- potrzebne rc hypoalergenic dla Primy

meg11 pisze:Jutro karma powinna być u Justyny.

miko_bs-30
Alessandra-20
Agulas74-30
justyna8585-20
meg11-17

Edit: Uzupełniłam podsumowanie.

Jako że zadeklarowałam 20 a wyszło 17 różnicę dorzucę przy najbliższej zbiórce.

Gdyby nie Wasza pomoc leczenie Primy było by bez sensu, dziekuje Wam :1luvu:

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Śro maja 06, 2015 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- rc hypoalergenic dla Primy DZIEKUJE

Majcia wczoraj i dziś też kolejna dawkę antybiotyku , czuje sie lepiej Emotikon smile jutro do kontroli .
Jutro też pojedzie na rtg Etna , niestety ez silnych przeciw bólowych mocno kuleje Emotikon frown
Od wczoraj gorzej sie czuje Tygrysek , zobaczymy jak bezie jutro bo jesli nie będzie lepiej to i on znów też ...
A teraz dobre wesci :
Przyszła karma dla chorej na alergie Primci , dzięki zbiórce na forum miau , dziewczyny wielkie dzieki :):):)
Sa też wpłaty od P. Iwony M 20 zł, od Pani Walentyny T 80 zł, od Izydorki 25 zł , LilianyT 80 zł ( razem 205 zł) a kpiłam już w Biedronce po bardzo atrakcyjnej cenie 6 chusteczek nawilżanych za 19.98 zł i 6 dużych rolek ręczników papierowych za 38.34 zł oraz zamówiłam 20 kg miesa z eko karmy za 160 zł ( razem 118 zł )
Kochani ale cały czas brakuje pampersów , podkładów, kończy sie maść Triiotyk lub Polibiotyk też może być, Oktanisept też juz na wykończeniu a te rzeczy są bardzo drogie :(:(:(
Łapanka przeniesiona na jutro , bo jeszcze wczoraj w godzinach popołudniowych było jedzenie wystawiane , a koty do łapanki musza byc głodne ...

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Nie maja 10, 2015 17:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV- rc hypoalergenic dla Primy DZIEKUJE

Moja najukochańsza Etnusia na raka nie operacyjnego :cry: :cry: :cry: jutro jedziemy do weta celem dodania leku hamującego rozrost guza , no i będzie na lekach przeciw bólowych, ale jak te leki z czasem przestana dawać komfort życie będzie trzeba podjąć decyzje , najtrudniejsza decyzje :cry: :cry: :cry:

Wincenty tez chory , bolą go przednie łapki i nie umie chodzić :cry: :cry: :cry:

Miki też coś nie tak jak powinien być :( :( :(

Wszystko idzie w złym kierunku . wszystko jest nie takie jak powinno być :cry: :cry: :cry:

TYSKIE_MRUCZKI

[poprzednia][następna]