Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kocia_mendka pisze:Ej co wy na miłość wszelkich sił wyższych macie z tym Peru? Ja co rano otwieram oczy i myślę: "A może by piertolnąć to wszystko w kibini i pojechać do Peru? " Normalnie co rano od kilku lat... Kiedyś były modne Bieszczady ale słyszałam że tam wilki to co tam będę jeździć, jeszcze im zaszkodzę będą znerwicowane a to może wpłynąć na ich populację i kto będzie owce zjadał?
lilianaj domek na wsi? mwahahahahahahahaha. Mwahahahahahahaha. Popatrz kochana na mnie, całe życie w bloku, zaś rodzicom odwaliło na głowę i kupili domek na wsi. Mieszkam na wsi. Mam domek. Ogródek posiadam. I zobacz, jak skończyłamDwa psy. Dwa koty. Trzy chomiki. I ekspresowy żółw. W bloku by taki numer nie przeszedł nie ma szans, mieszkanie małe, czwarte piętro kto by z żywiną zasuwał na spacery? No to jak szaleć to szaleć, jeden piesek drugi piesek, jeden kotek drugi kotek...A ja coraz więcej czasu spędzam poza domem, entuzjastycznie ryjąc w glebie bo w domu można świra dostać. Jeden kotek chce na rączki i tulaj mnie tulaj niewolnico, dlaczego mnie przytulasz, nie chcę się przytulać chcę michę, nie chcę michy chcę zasadzić pawiem na twoje łóżko a teraz to posprzątaj w mojej kuwecie ktoś postawił klocka pod stołem kłaki w talerzu kłaki w kawie kłaki.... Drugi kotek chce na podwórko, wypuść mnie wypuść bo jak nie to przegryzę ci w nocy gardło oraz zbeszczeszczę twoje zwłoki nędzna kreaturo, kto ci nagadał że chcę na dwór nie chcę na dwór chcę na rączki miziaj mnie po brzuniu zabierz te łapy od mojego brzusia miziaj po pleckach jak cię zaraz walnę pazurem kto ci pozwolił mnie dotykać niewolnico w mojej kuwecie ktoś postawił klocka idź natychmiast sprzątać a ten paw to nie mój najpewniej kosmici...
Ehe. Domek. Na wsi. No.
lilianaj pisze:Dzień dobry! Zapowiada się piękny dzień. Nic nie pada.Koty nakarmione. Kawka z cynamonem pyszna. Życie jest piękne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 19 gości