N°880 Kotka wiejska z Włoszczowy, koordynowała JoasiaS, ciachnięta za 100 zł:

Z wczoraj!

Gnajmy do 1000!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michalinadzordz pisze:Czesc wszystkim! Mam 2 kotki mlode do sterylek z zapysialych miasteczek, w ktorych nie dzialaja fundacje - Lask i Namyslow. Widzialam, ze zawieszcie dzialalnosc dopoki nie podreperuje sie budzet ale chcialam niesmialo podpytac czy jest szansa wysterylizowania chociaz jednej z nich? Wiem, ze koszt tej z Lasku to 120 zl (jeszcze negocjujemy cene), a drugiej moze byc troche wyzszy, bo tamtejszy wet dyktuje wysokie cenyObie kotki to oswojone znajdy gotowe do adopcji ale boje sie je komus oddac poki nie beda ciachniete...
Chiara pisze:michalinadzordz pisze:Czesc wszystkim! Mam 2 kotki mlode do sterylek z zapysialych miasteczek, w ktorych nie dzialaja fundacje - Lask i Namyslow. Widzialam, ze zawieszcie dzialalnosc dopoki nie podreperuje sie budzet ale chcialam niesmialo podpytac czy jest szansa wysterylizowania chociaz jednej z nich? Wiem, ze koszt tej z Lasku to 120 zl (jeszcze negocjujemy cene), a drugiej moze byc troche wyzszy, bo tamtejszy wet dyktuje wysokie cenyObie kotki to oswojone znajdy gotowe do adopcji ale boje sie je komus oddac poki nie beda ciachniete...
Podaj maila na pw. Postaramy się pomóc.
Chiara pisze:Chiara pisze:Mam poważny problem w Tczewie. Wiadomość tej treści dostałam od Nit-ki i publikuję ją za jej zgodą:nit-ka pisze:Chciałabym zgłosić koty z mojego podwórka, które dokarmiam do Powszechnej sterylizacji.Jest ich kilkanaście. Jest bardzo duża rozrodczość praktycznie co 3/4 miesiące jest nowy chory miot.W tym roku latem zginęło około 20 kociąt, strasznie chore. A pieniędzy na leczenie nie ma. Mam tylko 12 lat. Mieszkam w Tczewie.
Bywa, że współpracuję z bardzo młodymi osobami, ale dwunastoletnia dziewczynka to dziecko i nie możemy oczekiwać, że sobie poradzi z sytuacją. Jeszcze gorzej będzie zostawić ją z tym bez pomocy.![]()
Czy ktoś z Tczewa pomoże tym kotom i temu dziecku ?
Daria podjedzie do kotów w piątek, już jej przekazałam namiary. Mam wielką nadzieję, że damy radę pomóc Nit-ce i kotom, które dokarmia...
Chiara pisze:
Tak się cieszę!!!Nie wiem czym sobie zasłużyłam na to niekończące się szczęście do ludzi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szymkowa i 587 gości