Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 01, 2015 9:00 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Dziękuje - dopiero wyjechalismy. Rozmawialam z mama i powiedziala ze wszystko jest w porzadku i ze koty rano towarzyszyly jej jak sie szykowala do pracy. Polasily sie, pomiałkały i poszly dalej spać. Mowi ze nic nadzwyczajnego i ze Rafal da sobie radę :)

Ogólnie to jestem z nich dumna. Pojechaly do babci i zachowuja sie jak wnuczki. Chodza po mieszkaniu a nie siedzą za kanapą. Rozmawiają z babcią i domagają sie szynek :) serce matki rośnie :) szczegolnie że to są koty wiec im trudniej się zaaklimatyzować - a dzielnie dają radę :)

Jak dobrze że moge o tym Wam opowiadać, bo bym chyba skisła :) Kitusia wszystko pamięta i pamięta gdzie szynki dają :) <3 normalnie nawet minuty nie poświecilam na myślenie o Karkonoszach, mysle tylko o kotach. Zwierzylismy sie sobie z m. że ciagle widzielismy koty w domu przez noc ;)

to raczej normalne, przynajmniej wśród bywalców miau :wink:
ja już trzy razy przeżywałam rozłąkę z kotami, ale moje zostawały w domu, bo tak było lepiej dla nich, chata pusta to robiły co chciały :mrgreen:
czyli najczęściej spały :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 01, 2015 9:12 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

I tak będzie wyglądał każdy wyjazd. Przynajmniej ja tak mam. Chociaż staram się bardzo nie dzwonić co chwila, już się nauczyłam wytrzymywać tak dość długo. Ostatnio miałam cudowną opiekunkę do kotów - floxannę, która sama mi przysyłałam smsowe wiadomości co u kotków łącznie z ich zdjęciami :) Rozumiała dobrze, że ciągle myślę co u moich kochanych futerek :) W górach udawało mi się oderwać myśli i cieszyć się wspaniałymi widokami. Byłam spokojna, bo flox sama ma koty i dlatego rozumie, co się dzieje w głowie zakręconej kociary :)
Udanego pobytu! Cieszcie się górami, sobą, wolnym czasem :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt maja 01, 2015 9:27 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

dobrze mieć kogoś takiego co sam informuje i rozumie nasz niepokój
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 01, 2015 10:09 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

No niestety - jak się wyjeżdża i nie jest się pewnym, czy opiekun sobie poradzi to jest to duży stres. Ale postaraj się czerpać ile się da przyjemności z wyjazdu - bo zbyt często pewnie wyjeżdżała nie będziesz :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 01, 2015 10:16 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Koty tam nie są pierwszy raz a mój brat też u nas się kotami zajmował - wszystko zawsze bylo dobrze, koty lubily tam przyjeżdżać :)
Resztką sił się powstrzymuje żeby nie zadzwonić. Pisalam o zdj :) ale brat chyba spi.

Na poprzedniej stronie są zdj z wczoraj :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt maja 01, 2015 10:19 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Pięknego wyjazdu Klaudia :D
Kotki czytam że dzielne u mamy więc poradzą sobie :D

Obrazek
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt maja 01, 2015 10:58 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Otrzymałam zdj - kitus chodzil a marysia myla sie na fotelu komp. Troche sie uspokoilam :) Rafal powiedzial ze to diably. Cala noc marudzily a teraz spią ;) a mi akurat ich wycia brakowalo :)
Pogoda zmienna - jest coraz gorzej - ciezkie ciemne chmury i deszcz :/
Edit. Ale leje!!!nic nie widac :/
Rafalowi powiedzialam ze dam mu za opieke 50zl to od razu przestalo mu przeszkadzac wycie kotow :)

klaudiafj

Post » Pt maja 01, 2015 11:06 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Rafalowi powiedzialam ze dam mu za opieke 50zl to od razu przestalo mu przeszkadzac wycie kotow :)

Klaudia to nst razem ja się mogę zaopiekować kotełkami za free. Jeszcze to ja Ci dopłacę :D

Rafał to Twój brat ??
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt maja 01, 2015 11:55 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Tak, ma 18 lat :) jest na poprzedniej stronie na fotce :)

klaudiafj

Post » Pt maja 01, 2015 12:02 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Otrzymałam zdj - kitus chodzil a marysia myla sie na fotelu komp. Troche sie uspokoilam :) Rafal powiedzial ze to diably. Cala noc marudzily a teraz spią ;) a mi akurat ich wycia brakowalo :)
Pogoda zmienna - jest coraz gorzej - ciezkie ciemne chmury i deszcz :/
Edit. Ale leje!!!nic nie widac :/
Rafalowi powiedzialam ze dam mu za opieke 50zl to od razu przestalo mu przeszkadzac wycie kotow :)

materialista :evil:
powinien zaopiekować się siostrzenicami za darmo
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 01, 2015 12:11 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

On nie jest materialista! I bardzo bym prosila o nim tak nie pisac, bo mam najlepszego braciszka pod słońcem! I jest to krzywdząca opinia dla niego. nie prosil o kase ale to nie znaczy ze nie moge bratu dac.

klaudiafj

Post » Pt maja 01, 2015 12:14 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:On nie jest materialista! I bardzo bym prosila o nim tak nie pisac, bo mam najlepszego braciszka pod słońcem! I jest to krzywdząca opinia dla niego. nie prosil o kase ale to nie znaczy ze nie moge bratu dac.

no to bardzo przepraszam :(

dojechaliście juz?
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 01, 2015 12:23 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Nie, jedziemy. Teraz przerwa w Bolkowie. Moj brat zajał sie kotami sam z ochota a kaski powiedzial ze nie musze mu dawac bo to normalne ze zajmie sie kotami siostry. Ale ja mu i tak dam nie lubie tylko brać :)

klaudiafj

Post » Pt maja 01, 2015 15:35 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

klaudiafj pisze:Nie, jedziemy. Teraz przerwa w Bolkowie. Moj brat zajał sie kotami sam z ochota a kaski powiedzial ze nie musze mu dawac bo to normalne ze zajmie sie kotami siostry. Ale ja mu i tak dam nie lubie tylko brać :)

zwiedziliście zamek w Bolkowie?
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 01, 2015 16:45 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Fajnie - ja w Bolkowie będę znów w czerwcu :D . Ładny jest zamek i jak na tereny Polski - całkiem dużo go zostało.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]