Dark Angel pisze:Czasem mam wrażenie, że mruczydła jedzą lepiej od nas
Tylko czasem?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dark Angel pisze:Czasem mam wrażenie, że mruczydła jedzą lepiej od nas
kfiatek 1983 pisze:Dark Angel pisze:Czasem mam wrażenie, że mruczydła jedzą lepiej od nas
Tylko czasem?
Aaaśka pisze:kfiatek 1983 pisze:Dark Angel pisze:Czasem mam wrażenie, że mruczydła jedzą lepiej od nas
Tylko czasem?
Dokładnie.
TŻ mój nie dostaje wołowinki codziennie.
kwiat groszku pisze:Aaaśka pisze:kfiatek 1983 pisze:Dark Angel pisze:Czasem mam wrażenie, że mruczydła jedzą lepiej od nas
Tylko czasem?
Dokładnie.
TŻ mój nie dostaje wołowinki codziennie.
to może lepiej przejdź na suche?
Tin pisze:Hej, od niedawna mam na wychowaniu 6tygodniowego kociaka. Pora na większe zakupy jedzeniowe i stąd moje pytanie - lepiej gorszą karmę dla kociąt (celowałam w animonda carny lub smilla), czy lepszą ale dla dorosłych(bez podziału?) (cenowo biorę pod uwagę catz finefood lub feringa)? Kociak nie je jeszcze za bardzo suchej karmy, na jeden posiłek dostaje surowe mięso, rano oprócz karmy kocie mleko, czasem jakieś urozmaicenie (jogurt, twaróg, jajko).
Tin pisze:Hej, od niedawna mam na wychowaniu 6tygodniowego kociaka. Pora na większe zakupy jedzeniowe i stąd moje pytanie - lepiej gorszą karmę dla kociąt (celowałam w animonda carny lub smilla), czy lepszą ale dla dorosłych(bez podziału?) (cenowo biorę pod uwagę catz finefood lub feringa)? Kociak nie je jeszcze za bardzo suchej karmy, na jeden posiłek dostaje surowe mięso, rano oprócz karmy kocie mleko, czasem jakieś urozmaicenie (jogurt, twaróg, jajko).
PumaIM pisze:Tin pisze:Hej, od niedawna mam na wychowaniu 6tygodniowego kociaka. Pora na większe zakupy jedzeniowe i stąd moje pytanie - lepiej gorszą karmę dla kociąt (celowałam w animonda carny lub smilla), czy lepszą ale dla dorosłych(bez podziału?) (cenowo biorę pod uwagę catz finefood lub feringa)? Kociak nie je jeszcze za bardzo suchej karmy, na jeden posiłek dostaje surowe mięso, rano oprócz karmy kocie mleko, czasem jakieś urozmaicenie (jogurt, twaróg, jajko).
Lepiej od razu lepszą. Podziały na dla kociąt i dla dorosłych są bez sensu, kocięta potrzebują tylko dostawać tyle karmy ile dadzą radę zjeść, bo rosną. Suche tylko jeśli z różnych względów naprawdę inaczej się nie da.
mandala20 pisze:Naprawdę Feringa wypada tak słabo z zawartością wapnia i fosforu?
boguska_t pisze:Grau ma bardzo dobrą karmę dla kociąt bez zbożową, cenowo jak Catz Finefood, GranataPet dla kociąt to także dobry wybór. Jeśli chcesz karmić w przyszłości suchą karmą to nie rezygnuj całkiem z mokrej. Suchą podawaj tylko w awaryjnych sytuacjach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 84 gości