Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro kwi 29, 2015 18:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

alle foteczki ,ja nie mogę,jak CI Miruś zazdroszczę tego wszystkiego :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro kwi 29, 2015 19:05 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Azalie piękne, tulipany też. Uwielbiam właśnie wiosnę jak wszystko rozkwita i budzi się do życia. :1luvu: :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro kwi 29, 2015 19:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Moli25 pisze:żonkile i tulipany to są kwiaty które lubie najbardziej :D
ostatnio koleżanka kupiła 50 sztuk żonkili za 10 zł - ale teraz to wszystko takie chemiczne ze nawet nie pachniało :|

muszę sprawdzić te swoje, ale chyba powinnam sie na ziemi położyć :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro kwi 29, 2015 19:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Myszolandia pisze:alle foteczki ,ja nie mogę,jak CI Miruś zazdroszczę tego wszystkiego :oops:

masz na myśli kwiatki czy tego osobnika, przez którego muszę zrywać się o 4 rano :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro kwi 29, 2015 19:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Gosiagosia pisze:Azalie piękne, tulipany też. Uwielbiam właśnie wiosnę jak wszystko rozkwita i budzi się do życia. :1luvu: :1luvu:

to chyba najpiękniejsza pora roku, tak pięknie kolorowo :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro kwi 29, 2015 19:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:
Myszolandia pisze:alle foteczki ,ja nie mogę,jak CI Miruś zazdroszczę tego wszystkiego :oops:

masz na myśli kwiatki czy tego osobnika, przez którego muszę zrywać się o 4 rano :mrgreen:

śmiałaś się ze mnie to masz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moje o czwartej już mnie nie budzą :dance: :dance2:
budzą o piątej :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro kwi 29, 2015 19:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:

śmiałaś się ze mnie to masz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moje o czwartej już mnie nie budzą :dance: :dance2:
budzą o piątej :mrgreen:

no ja też już budzik przestawiam powoli na późniejszą porę :lol:
jutro wstawanie o 4.30 :mrgreen: , ale o tej porze to szybko zjada i idzie spać, w dzień to lubi się przytulać po jedzeniu
Obrazek

mir.ka

Post » Śro kwi 29, 2015 20:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Ale przecież 4 - 4:30 to zupełnie niermalna pora wstawania :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro kwi 29, 2015 21:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

mir.ka pisze:Fuksik ma nowy apartament :wink: , bo z pudełka zaczął trochę wyrastać :) , jak na razie zapoznaje się z nowym miejscem :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dopiero doczytałam ,cudny sraluszek :1luvu: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro kwi 29, 2015 22:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

[quote="mir.ka"]Fuksik ma nowy apartament :wink: , bo z pudełka zaczął trochę wyrastać :) , jak na razie zapoznaje się z nowym miejscem :)
Obrazek

Obrazek

Jaki on kochaniutki :1luvu: :1luvu: śliczności moje, całuski dla maluszka i miziaczki :201461 :201461
Nie mogę się oderwać od tych zdjęć..... :love:
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Czw kwi 30, 2015 0:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

pazurki takich maleńtasów są dużo ostrzejsze i bardziej zakrzywione niz dorosłych kotów, moze to służy temu aby maluch lepiej wczepił się w matczyną sierść. Póki co bałabym się obcinać.

Kwiatki piękne, ja nawet nie mam kiedy fot zrobić :evil: Coś sie w przyrodzie pokręciło - konwalie kwitną na całego, a bez dopiero zaczyna się wybarwiać 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw kwi 30, 2015 11:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

Piękne kwiaty :ok: :ok: :ok:
Róże w sklepach nie pachną :/ Ale ostatnio na łące pachniało tymi białymi kwiatami na drzewie - jednak co natura to natura :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw kwi 30, 2015 12:06 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

dorcia44 pisze:
mir.ka pisze:Fuksik ma nowy apartament :wink: , bo z pudełka zaczął trochę wyrastać :) , jak na razie zapoznaje się z nowym miejscem :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dopiero doczytałam ,cudny sraluszek :1luvu: :ok:

kochany słodziak :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw kwi 30, 2015 12:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

izka53 pisze:pazurki takich maleńtasów są dużo ostrzejsze i bardziej zakrzywione niz dorosłych kotów, moze to służy temu aby maluch lepiej wczepił się w matczyną sierść. Póki co bałabym się obcinać.

Kwiatki piękne, ja nawet nie mam kiedy fot zrobić :evil: Coś sie w przyrodzie pokręciło - konwalie kwitną na całego, a bez dopiero zaczyna się wybarwiać 8O

u małego już po pazurkach, wet sobie z nimi poradził i z przednich i z tylnych :)

u mnie konwalie mają dopiero pączki i bez też, ale na niektórych krzakach w okolicy już widziałam rawie rozkwitnięty, to chyba w Twoich stronach tak sie poprzestawiało
Obrazek

mir.ka

Post » Czw kwi 30, 2015 12:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.11 + Fuksik w DT

charm pisze:Ale przecież 4 - 4:30 to zupełnie niermalna pora wstawania :mrgreen:

moze dla kotów ale nie dla mnie :evil:
wstając o 8-mej jestem dopiero wyspana :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]