Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Moniczko dla mojej Kitusi pasuje bardzo, gorzej z KitusiąPotrafi być mocno niedelikatna ;p
No, ja mam takie myśli nieskromne... przyznam się szczerze... ale muszę patrzeć racjonalnie...
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Chetnie bym wzięłabardzo chetnie, lecz nieskromnie napisze ze niebawem zamierzamy spodziewać sie dziecka
![]()
Także tu trzymajcie kciuki, a Maluch na pewno znajdzie kochający dom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dopiero zamierzacie czy już może......![]()
to gratulacje
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Chetnie bym wzięłabardzo chetnie, lecz nieskromnie napisze ze niebawem zamierzamy spodziewać sie dziecka
![]()
Także tu trzymajcie kciuki, a Maluch na pewno znajdzie kochający dom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dopiero zamierzacie czy już może......![]()
to gratulacje
Nie każdy moze na pstryknięcie palców![]()
Ja jestem w trakcie badań, dlatego trzymajcie kciuki![]()
Póki co wszystko jest super![]()
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Moniczko dla mojej Kitusi pasuje bardzo, gorzej z KitusiąPotrafi być mocno niedelikatna ;p
No, ja mam takie myśli nieskromne... przyznam się szczerze... ale muszę patrzeć racjonalnie...
wiele kotów to samotniki i nie lubią towarzystwa innych kotów, nic się na to nie poradzi, a można wyrządzic krzywdę
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Moniczko dla mojej Kitusi pasuje bardzo, gorzej z KitusiąPotrafi być mocno niedelikatna ;p
wiele kotów to samotniki i nie lubią towarzystwa innych kotów, nic się na to nie poradzi, a można wyrządzic krzywdę
Nie, nie Kitusia już nie jest jedynaczkąNic z tych rzeczy.
Miraclle pisze:Witaj Mireczko![]()
![]()
![]()
Fuksiku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tofik![]()
![]()
gdzie łobuziaku łobuziaku
Annaa pisze:Dobry wieczór![]()
Trochę mnie nie było...a tu takie cudne maleństwo u Ciebie![]()
Niech chowa się zdrowo słodki maluszek![]()
![]()
![]()
Zachwycam się ogródkiem, jak tam ślicznie i kolorowoa zwierzaczki takie szczęśliwe
![]()
Piękne foty
barbarados pisze::D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 705 gości