Rudzia była niezadowolona z obcych zapachów to i igiełki nie przeszkadzały

Kolory to dopiero się zaczynają, uwielbiam jak w maju zakwitną wszystkie różaneczniki a w czerwcu róże

Moderator: Estraven
Gosiagosia pisze:Mirka Twój ogród jest piękny i nareszcie widać wiosnę. Rododendron jest piękny a mój chory![]()
Pozdrawiam.
Miraclle pisze:Witaj Mireczko![]()
![]()
Masz śliczny ogródfuterka wiedzą, że żyją. Będą spacerować aż do jesieni
![]()
Kajunia moje słoneczka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uwielbiam ją
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zima była lekka to i kleszczy będzie dużo![]()
Dżulkę kropiłam już drugi raz w tym roku, zaczęłam od razu jak zrobiły się cieplejsze dni.
barbarados pisze:Rudzia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ogród piekny
MaryLux pisze:Miauczór
agusialublin pisze:Cześć Miruś![]()
jak dzionek minął?
barbarados pisze:Niech je i rośnie .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:Pewnie rosna .
Wsadz palec , to się przekonasz .![]()
A poważnie , to już chyba czas na ząbki ?
barbarados pisze:Ja mam jakieś butelaczki po kocim mleku , jak dla Lońki kupowałam . Chcesz smoczki ?
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Cześć Miruś![]()
jak dzionek minął?
oczywiscie na karmieniu maleństwa, choć już przechodzimy na dłuższe przerwy, nie 8 a 6 razy dziennie butla
![]()
mleko, które mi zostało po ubiegłorocznych maluchach już skończył i byłam dzisiaj w schronisku po nową puszkę, mam nadzieję , że starczy do czasu przejścia na stały pokarm
robiłam dzisiaj zamówienie w zooplusie i wybrałam dla niego dwa rodzaje suchego i mokre, żebym była przygotowana na zmianę jadłospisu
mir.ka pisze:barbarados pisze:Ja mam jakieś butelaczki po kocim mleku , jak dla Lońki kupowałam . Chcesz smoczki ?
aktualnie mam pięć smoczków![]()
moze starczy dla Fuksika![]()
butelek mam chyba trzy bo one zostają, a smoczki zgryzione i samych nie można dokupić, bo juz się rozgladałam![]()
jak nie planujesz mieć jakiś małychi Ci niepotrzebine leżą to u mnie się przydadzą jak nie tera to moze przy następnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, sebans i 860 gości