Niech żyje wątróbka! koty tak ją lubią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atta pisze:Ludzia i zwierza mogą brac to samo na wątrobę, a moj nawet takie mocniejsze na recepte miał. Pani w aptece stwierdziła,że już nawet te biedne zwierzaki trzeba faszerować takimi lakami. No ale jak trzeba to się wspomaga a i samemu można sie poczęstować![]()
Atta pisze:Ludzia i zwierza mogą brac to samo na wątrobę, a moj nawet takie mocniejsze na recepte miał. Pani w aptece stwierdziła,że już nawet te biedne zwierzaki trzeba faszerować takimi lakami. No ale jak trzeba to się wspomaga a i samemu można sie poczęstować![]()
Atta pisze:U nas pies lubił ale pucka. Za to kot zaglądał mu do michy i wybierał wątróbkę tak że nic się nie zmarnowało
Myszolandia pisze:
cichojta,wytężam słuch,czy moja cioteczka idzie
i co i co ?
czyli nico ?
no dobra ,pościemniam Dużej,ze chcę pomóc
![]()
![]()
mir.ka pisze:witaj Basieńko![]()
jak zdrówko dzisiaj? lepiej ?
Miraclle pisze:Witajcie Cioteczki![]()
![]()
![]()
Wczoraj mnie nie było, bo lekko niedomagałam z pęcherzem![]()
Normalnie pierwszy raz w życiu mnie wzięło.
W nocy spać nie mogłam bo miałam parcie, ale jak mi się krew pokazała to się przestraszyłam.
Zapodałam urafuraginum i wieczorkiem już było lepiej, ale dziś rano tak sobie. Co za ból. Teraz wiem jak cierpią futerka gdy niedomagają z pęcherzem![]()
Kotina pisze:
Basiu, bardzo Ci współczuję, zapalenie pęcherza to nieprzyjemna paskuda![]()
pamiętaj, że trzeba oprócz leków brać tabletki z żurawiny lub suszoną żurawinę oraz wygrzewać, wygrzewać i jeszcze raz wygrzewać ....
ciepłe kąpiele i gruby koc na biodra mimo plusowej temp. za oknem, ale i tak okład z kota jest najlepszy ... kocurek dobrze o tym wie![]()
Szybkiego powrotu do zdrówka życzę![]()
mir.ka pisze:kotki zawsze wyczują ,że coś jest z nami nie w porządku i pomogą nam w leczeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del i 123 gości