5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 04, 2015 17:41 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

lunarmermaid pisze:Czy Puma jest dużym kotem?
Szukam takiej dorosłej kotki do domu wychodzącego, do towarzystwa dla 15-letniego kocura. Co prawda gustuję raczej w szylkretkach, ale jeżeli Puma nie znajdzie domu mogłabym ją adoptować za jakiś miesiąc.
Na razie mój kot ma kontuzję kolana, marnie chodzi, jest na zastrzykach i na dodatek boryka się z tymczasem - młodziutką , bardzo żywiołową koteczką. Nie chcę mu dokładać dodatkowych stresów.
Pytam o wielkość, bo mój kocur jest bardzo duży. na zdjęciu z tymczasowiczką.
Obrazek

:?:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob kwi 04, 2015 18:24 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Sob kwi 04, 2015 19:38 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Puma jest średniej wielkości.
Doskonale dogaduje się z kotami, żyła w stadzie.
Ma cudowny charakter, kocha mnie od pierwszego dnia, jest łagodna i bardzo przytulasta.
Szuka dobrego domu. Jeśli ma to być dom wychodzący, to wyłącznie w bezpiecznej okolicy. Puma nie domaga się wypuszczania w żaden sposób. Rozmawialam z Boni, która wręcz jest zadowolona z tego, ze koty trafiły do domów niewychodzących.

Lumarmermaid, jeśli oferujesz dom dla Pumy, to proszę skontaktuj się ze mną na pw, żebym mogla dowiedzieć się więcej o miejscu, gdzie miałaby trafić.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie kwi 05, 2015 0:23 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Wielkość kotów nie ma znaczenia . One nie zdają sobie sprawy z tego"atutu". Charakter się liczy . I nasze podejście do dokocenia .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie kwi 05, 2015 11:23 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Ja wiem,że dla kotów wielkość nie ma znaczenia.
Jednak przy zabawie, gdy mój duży kocur "przydepnie" małego i jest wrzask to moja córka reaguje na to bardzo emocjonalnie. Dlatego też szukam takiej raczej dużej wielkościowo kotki.
Z dokoceniem nie ma problemu, Kacper miał towarzyszkę, która niestety odeszła w grudniu na zapalenie płuc. Wiadomo,że przez jakiś czas będą się "docierać" - z tym nie ma problemu. mam miejsce,żeby je izolować w razie potrzeby.
Z Pumą może być problem inny - boi się psów a u mnie lądują co jakiś czas nowe tymczasy psie. Na razie czekamy czy Puma przekona się do psa.
Jeżeli nie to będę szukać dalej innej kotki.

lunarmermaid

Od: Śro gru 31, 2014 13:01

Post » Nie kwi 05, 2015 11:36 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Wrzaski mogą być bez względu na wiek i rozmiar .Koty są mądre i na swoim doskonale przystosowuja się . Jako kot wychodzący na pewno styczność z psem miała .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie kwi 05, 2015 16:21 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Asi miała kiedyś psa, z tego, co pamiętam, sporego, więc tu nie powinno być problemu.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie kwi 05, 2015 18:03 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Teraz Puma boi się psa, mimo że jest niewielki i wytresowany przez stado kotów.
Możliwe, że to się zmieni. Zobaczymy.
Obrazek

Agneska

Post » Czw kwi 23, 2015 12:50 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Witam wszystich, ktorzy zaangazowali sie czynnie w akcje oddania moich kotow. Dziekuje tym, ktorzy zdecydowali sie je przytulic.
Wrocilam ze szpitala po 8 tygodniach ciezkiej walki o przezycie. Do konca zycia bede zyc w pewnych ograniczeniach.Moj stan fizyczny i psychiczny byl o wiele trudniejszy niz psyche moich kotow.
Dziekuje jeszcze raz.
joanna
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Czw kwi 23, 2015 12:54 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

boni pisze:Witam wszystich, ktorzy zaangazowali sie czynnie w akcje oddania moich kotow. Dziekuje tym, ktorzy zdecydowali sie je przytulic.
Wrocilam ze szpitala po 8 tygodniach ciezkiej walki o przezycie. Do konca zycia bede zyc w pewnych ograniczeniach.Moj stan fizyczny i psychiczny byl o wiele trudniejszy niz psyche moich kotow.
Dziekuje jeszcze raz.
joanna

Dobrze Cię czytać. Najcieplejsze myśli dla Ciebie, najserdeczniejsze
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw kwi 23, 2015 13:14 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Asieńko, przytulam mocno.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw kwi 23, 2015 13:18 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

super, że jesteś :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw kwi 23, 2015 13:21 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Dobrze, że już wróciłas do domu, Asiu. :D
Rudka i Pumcia są cudowne, a to Twoja zasługa.
Wszystkie trzy całujemy Cię mocno. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agneska

Post » Pon lip 13, 2015 12:23 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

Jeszcze raz bardzo dziekuje za opieke nad moimi kotami.
od operacji minely prawie 3 miesiace. kardiiolog zadal mi pytanie czy mialam swiadomosc , ze bylam smiertelnie chora. oczywiscie nie mialam. odpowiedzial , to i dobrze . Dziekuje moim wybawcom. :1luvu:
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Pon lip 13, 2015 21:22 Re: 5 kotow dlugoletniej forumowczki szuka domu -PILNE

boni pisze:Jeszcze raz bardzo dziekuje za opieke nad moimi kotami.
od operacji minely prawie 3 miesiace. kardiiolog zadal mi pytanie czy mialam swiadomosc , ze bylam smiertelnie chora. oczywiscie nie mialam. odpowiedzial , to i dobrze . Dziekuje moim wybawcom. :1luvu:

Zdrowiej, boni :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]