Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Moje jakby obsiadły kanapkę , to by skórka od chleba została![]()
agusialublin pisze:co książki z biblioteki pożyczę to karę płacę za przetrzymanie bo nie mam kiedy czytać i oddać![]()
MB&Ofelia pisze:Wypożycz sobie książki z serii: Kot, który... To taka seria kryminalików, główni bohaterowie to dziennikarz i jego dwa koty. Wspólnie rozwiązują zagadki kryminalne. Nieduże książeczki, kryminały - więc dość ciekawe, ale krew się nie leje strumieniami i horrory się po nich nie śnią. Polecam.
Właśnie czytam "Kot który znał Szekspira".
klaudiafj pisze:Ja jestem taka happy, że nalałam sobie lampkę wina do obiadu - ale akurat mam taki obiad, że lampka białego wytrawnego go tylko podkreśliTj. makaron z warzywami w sosie serowym z parmezanem, pomidorem świezym i oliwkami
Ale mam też kibel herbaty
klaudiafj pisze:Ja jestem taka happy, że nalałam sobie lampkę wina do obiadu - ale akurat mam taki obiad, że lampka białego wytrawnego go tylko podkreśliTj. makaron z warzywami w sosie serowym z parmezanem, pomidorem świezym i oliwkami
Ale mam też kibel herbaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości