Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 20, 2015 10:30 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Zaprosiłam na watek Panią Olę, która w pt przyjechała poznać Szakirę.
Pani Ola będzie chciała jeszcze nas poodwiedzać, więc tutaj łatwiej bezie się z kimś umówić :wink:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Pon kwi 20, 2015 10:47 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

kociarkowaaaa pisze:
MaPi pisze:Będę jutro - nie wstępnie, tylko na 100%

o której mogę wpaść? :)

Będę tak od 15-15.30.

MaPi

Od: Pon maja 21, 2012 13:31

Post » Pon kwi 20, 2015 20:01 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Luna coraz lepiej się czuję :) Sama do mnie wychodzi, mizia się, rozmawia ze mną :) nadal boi się obcych osób i głośnego mówienia ale jest coraz lepiej :)
wrzucam dzisiejsze foty :)
Milagros
Obrazek

Marlenka
Obrazek

Luna
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Pon kwi 20, 2015 20:42 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Bardzo dziękuję Julii za dzisiejszą pomoc
Leki podane - ornipural Luizjanie też
rudy odrobaczony - pięknie łyka tabletki :)
Koty miały dziś odwiedziny - zostały wygłaskane za wszystkie czasy - a Milagros nawet zabawiła się znów w wampirzycę :twisted: i odrobinę pocharatała Pani dłoń - Pani się jednak nie obraziła na szczęscie. Koty dostały nowy drapak, który najbardziej spodobał się Szakirce ;)
Ptyś wyszedł na chwilę z budki - jak nikogo nie było w pokoju - i przechadzał się z Balbinką po szpitaliku - nakryty na spacerze ofukał mnie strasznie, po czym wycofał się w bezpieczne dla siebie rejony - czyli znów do budki :twisted: :(

Ninka zakochała się chyba w Panu Krystianie - niestety - Państwo na razie nie mogą mieć więcej kotków - przyjechali nas tylko odwiedzić, przywieźć drapak i koce. Ninka była jednak przez chwil parę naprawdę wniebowzięta leżąc w ramionach Pana Krystiana - mam uwiecznione na fotkach - choćby na dowód, że Ninka potrafi być prawdziwym przytulakiem :)
trochę fotek
Marlenka
Obrazek
Obrazek

a gdyby ktoś chciał 13-letnią milutką persiczkę
taka piękność jest do adopcji w lecznicy
Obrazek

Ninka rozanielona
Obrazek
Obrazek

Ptyś niezadowolony
Obrazek

Balbinka wyluzowana
Obrazek

i Mlagros zdziwiona
Obrazek

Tajfun też odpłynął przy miziankach
Obrazek

Szakira zazdrośnica mała - nie mogła zdzierżyć, że ktoś głaszcze jeszcze kogoś poza nią - więc się w końcu zajęła zabawą ;)
Obrazek

A koty dostały taki fajny drapak :1luvu: :201494
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto kwi 21, 2015 8:46 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

z tego co pamiętam dziś większa Amerykanka powinna dostać szczepienie na grzyba, a mniejsza - Ornipural. Czy ktoś zrobi zastrzyki?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 21, 2015 8:54 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Georg-inia pisze:z tego co pamiętam dziś większa Amerykanka powinna dostać szczepienie na grzyba, a mniejsza - Ornipural. Czy ktoś zrobi zastrzyki?

ja dzisiaj jestem z MaPi ale nie wiem czy ona umie robić zastrzyki :(
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

Post » Wto kwi 21, 2015 8:54 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Georg-inia pisze:z tego co pamiętam dziś większa Amerykanka powinna dostać szczepienie na grzyba, a mniejsza - Ornipural. Czy ktoś zrobi zastrzyki?

Ja nie bardzo :? ale na dyżur ma też wpaść kociarkowaaaa - może potrafi?

MaPi

Post » Wto kwi 21, 2015 8:55 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Potrzebuję szkolenia z zastrzyków, jak ktoś mi pokaże jak to potem mogę kłuć na potęgę i kto się nawinie :twisted:

MaPi

Post » Wto kwi 21, 2015 8:57 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

MaPi pisze:

Ja nie bardzo :? ale na dyżur ma też wpaść kociarkowaaaa - może potrafi?

nie potrafię jeszcze :(
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

Post » Wto kwi 21, 2015 9:01 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

MaPi pisze:Potrzebuję szkolenia z zastrzyków, jak ktoś mi pokaże jak to potem mogę kłuć na potęgę i kto się nawinie :twisted:

dobra, to czekajcie na mnie w takim razie.

Georg-inia

Post » Wto kwi 21, 2015 9:04 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Georg-inia pisze:
MaPi pisze:Potrzebuję szkolenia z zastrzyków, jak ktoś mi pokaże jak to potem mogę kłuć na potęgę i kto się nawinie :twisted:

Ok, to wszystko ogarniemy, pozostałe leki podamy a za kłucie będziemy wdzięczne :1luvu: w imieniu kotowatych.
A o której będziesz?

MaPi

Post » Wto kwi 21, 2015 9:19 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

MaPi pisze:
Georg-inia pisze:

Ok, to wszystko ogarniemy, pozostałe leki podamy a za kłucie będziemy wdzięczne :1luvu: w imieniu kotowatych.
A o której będziesz?

kończę o 16-tej, nie wiem, czy Aga wzięła od Ani szczepionkę, zadzwonię do niej jeszcze. Jak wzięła to przyjadę prosto z roboty, koło 16.30, jak nie - to najpierw wpadnę do Seidla na chwilę.

Georg-inia

Post » Wto kwi 21, 2015 9:22 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Ok, będziemy czekać.

MaPi

Post » Wto kwi 21, 2015 10:13 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

wiecie co, ja jestem jakaś nienormalna :oops: dobrze, że mnie Agnieszka z Duszkiem pilnują, bo zakręcenie moje sięgnęło niniejszym zenitu. Właśnie mi Anetka uświadomiła, że dziś NIE JEST poniedziałek i że Ornipural mała dostała wczoraj :roll:
Aga zabierze mamuśkę na kontrolę cycków i zastrzyk, przywiezie też szczepionkę na grzyba, więc przyjadę prosto z pracy...

Georg-inia

Post » Wto kwi 21, 2015 11:31 Re: Kociarnia KOTyliona II - dyżury - koty szukają domków

Georg-inia pisze:wiecie co, ja jestem jakaś nienormalna :oops: dobrze, że mnie Agnieszka z Duszkiem pilnują, bo zakręcenie moje sięgnęło niniejszym zenitu. Właśnie mi Anetka uświadomiła, że dziś NIE JEST poniedziałek i że Ornipural mała dostała wczoraj :roll:
Aga zabierze mamuśkę na kontrolę cycków i zastrzyk, przywiezie też szczepionkę na grzyba, więc przyjadę prosto z pracy...

wczoraj z duszkiem robiłyśmy zastrzyk więc się zdziwiłam, że dzisiaj coś znowu ale nie pamiętałam jakie są rozpiski ;P
ObrazekObrazek

kociarkowaaaa

[poprzednia][następna]