Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 16, 2015 21:31 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Tak, zawsze :) Ja nie uwazam, żeby to była ciąża tylko przekroczony wiek 30 lat ;p Ale jak powiem mu że Twoja mama Kasiu miała do 4 miesiąca miesiączke to on mi żyć nie da. Przyszedł z siłowni i pytał o wynik. aaa mam pryszcze czego nie miałam nigdy a jego siostra tez tak miala i wyszlo szydlo z worka - bedzie chłopiec ;p

:ryk: Klaudia, może lepiej nie mów ? :ryk: bo faktycznie żyć nie da :ryk: ety będziesz robić codziennie przez 4 miesiące :lol:
Klaudia ja słyszałam że jak pryszcze to na dziewczynkę :D

Mysza, dokładnie tak :ok: pamiętam jak koleżanka ze studiów czekała na okres jak na zbawienie, objawy były jak przed okresem, pamiętam jak ja pocieszam, bo dziewczyna kompletnie na dzidziusia gotowa nie była, test zrobiła i wynik pozytywny :ok: u mnie nato miast opóźnienie 5 tygodni, stres straszny i testy ( ze 30ci) negatywne :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw kwi 16, 2015 21:46 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Opóźnienie jest często wynikiem złej pracy jajnika - miałam tak ostatnio. Pracuje raz jeden a raz drugi jajnik i miałam spóźnienie. A w kolejnym miesiącu zaś wcześniej :)
Na pewno nie jestem w ciąży :D Mam nadzieję, że badania wykażą że coś z hormonami, bo już nie wiem :/ Obżarstwo nie powoduje pryszczy. A szwagierka miała wysyp pryszczy i ma chłopca ;) podobno, bo dopiero się produkuje :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw kwi 16, 2015 21:49 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Kochana, u mnie to właśnie z hormonami tarczycy takie zamieszanie z okresem jest, raz za wcześnie, raz za późno, no i raz zanik na 3 lata, także zbadać hormony to podstawa :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Czw kwi 16, 2015 21:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Tak zrobię :) Bo serio wahania mam kosmiczne - w końcu kogoś zabije cczasem taki mam nerw ;p a czasem zero nerwa i płakam ;p

klaudiafj

Post » Czw kwi 16, 2015 22:09 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Tak zrobię :) Bo serio wahania mam kosmiczne - w końcu kogoś zabije cczasem taki mam nerw ;p a czasem zero nerwa i płakam ;p

:ryk: o matko, skąd ja to znam :ryk: w tym momencie od dwóch dni mam takiego nerwa właśnie, że mam ochotę kogoś udusić :ryk: o płaczkach juz nie wspomne :strach: hormony to czyste zło 8O
Obrazek

sistersy25

Post » Pt kwi 17, 2015 7:30 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Ooo.... Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt kwi 17, 2015 8:49 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Opóźnienie jest często wynikiem złej pracy jajnika - miałam tak ostatnio. Pracuje raz jeden a raz drugi jajnik i miałam spóźnienie. A w kolejnym miesiącu zaś wcześniej :)
Na pewno nie jestem w ciąży :D Mam nadzieję, że badania wykażą że coś z hormonami, bo już nie wiem :/ Obżarstwo nie powoduje pryszczy. A szwagierka miała wysyp pryszczy i ma chłopca ;) podobno, bo dopiero się produkuje :)

podobno od nadmiaru czekolady możesz mieć pryszcze

a jadę do Siemianowic po południu :wink:
ale w inne strony niż Ty pochodzisz, bo pisałaś, że mieszkałaś blizej Katowic
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt kwi 17, 2015 10:38 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej :)
Pryszcze nie mają za wiele wspólnego z czekoladą. Ta moja szwagierka sprawdziła to na sobie, bo ona ma pryszcze, całą twarz jak nastolatka. I czekolada nie miała na nią wpływu. Ja nie mam pryszczy takich typowych, twarz mam gładką, tylko pojawiają mi się takie małe krostki i wypryski. No ale nie ważne, czekolady jem średnio dwie kostki na dzie, wczoraj więcej.
Mieszkałam w Siemianowicach na Bytkowie na blokowisku. Cała nasza rodzina tam jest w dwóch blokach. Moja mama z bratem, w drugim mieszkkaniu siostra, w trzecim tesciowa w czwartym szwagierka. A my mieszkamy teraz w Bytomiu sami.

Wstałam i poszłam zrobić ten test. Usiadłam na kiblu i mąż mnie napadł z głupim uśmieszkiem - co robisz????? Wkurzyłam się i zamknęłam mu drzwi przed nosem - przycisł twarz do szyby i pyta - co Ci tam wyszło? Nic, jeszcze nie zrobiłam. Powiedział, że idzie po chleb. Przed wyjściem pytał ze dwa razy o to co wyszło i wyszedł z mieszkania. Po sekundzie przyszedł znowu niby pytać czy chcę drożdżówkę i znowu - co Ci tam wyszło? Wysunęłam mu test z jedną kreską przez otwor w drzwiach - zaś się drze - jedna kreska to będzie chłopiec???
I takie mam właśnie z nim życie ;p

Dziś miałam koszmar zostawienie kotów u mamy - śniło mi się, że mama kluski robiła i miała zaparowaną kuchnię od gotowanego niedzielnego obiadu i otowrzyła okno. Och jakie to straszne tak się bać, nie wiem co będzie jak coś się stanie... sle takie sny zawsze spawdzają się na opak i im więcej we mnie strachu tym więcej potem luzu - nawet w kotach. Przeżywałam, że zostawiam je Kitusie i Maciusia na Sylwestra a te pierniczki nie chciały iść do domu po jednym dniu ;)
Mam nadzieje, że tak będzie. Jedziemy na dwa noclegi a że to pierwszy raz od bardzo dawna to małż przeżywa jak mrówka okres i czyta mapę pół dnia :)

klaudiafj

Post » Pt kwi 17, 2015 11:09 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:Hej :)
Pryszcze nie mają za wiele wspólnego z czekoladą. Ta moja szwagierka sprawdziła to na sobie, bo ona ma pryszcze, całą twarz jak nastolatka. I czekolada nie miała na nią wpływu. Ja nie mam pryszczy takich typowych, twarz mam gładką, tylko pojawiają mi się takie małe krostki i wypryski. No ale nie ważne, czekolady jem średnio dwie kostki na dzie, wczoraj więcej.
Mieszkałam w Siemianowicach na Bytkowie na blokowisku. Cała nasza rodzina tam jest w dwóch blokach. Moja mama z bratem, w drugim mieszkkaniu siostra, w trzecim tesciowa w czwartym szwagierka. A my mieszkamy teraz w Bytomiu sami.

Wstałam i poszłam zrobić ten test. Usiadłam na kiblu i mąż mnie napadł z głupim uśmieszkiem - co robisz????? Wkurzyłam się i zamknęłam mu drzwi przed nosem - przycisł twarz do szyby i pyta - co Ci tam wyszło? Nic, jeszcze nie zrobiłam. Powiedział, że idzie po chleb. Przed wyjściem pytał ze dwa razy o to co wyszło i wyszedł z mieszkania. Po sekundzie przyszedł znowu niby pytać czy chcę drożdżówkę i znowu - co Ci tam wyszło? Wysunęłam mu test z jedną kreską przez otwor w drzwiach - zaś się drze - jedna kreska to będzie chłopiec???
I takie mam właśnie z nim życie ;p

Dziś miałam koszmar zostawienie kotów u mamy - śniło mi się, że mama kluski robiła i miała zaparowaną kuchnię od gotowanego niedzielnego obiadu i otowrzyła okno. Och jakie to straszne tak się bać, nie wiem co będzie jak coś się stanie... sle takie sny zawsze spawdzają się na opak i im więcej we mnie strachu tym więcej potem luzu - nawet w kotach. Przeżywałam, że zostawiam je Kitusie i Maciusia na Sylwestra a te pierniczki nie chciały iść do domu po jednym dniu ;)
Mam nadzieje, że tak będzie. Jedziemy na dwa noclegi a że to pierwszy raz od bardzo dawna to małż przeżywa jak mrówka okres i czyta mapę pół dnia :)

a jedna kreska to co oznacza? :mrgreen:
mąż sie uczy mapy na pamięć? :lol:

ja tym razem jadę na Korfantego, to w innej części
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt kwi 17, 2015 11:14 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

A to bardzo blisko - obok dzielnica :)

Małż co dzień wymyśla inne wycieczki. Chce wszystko zwiedzić - kolejkami jeździć w gorę i w dól, wczoraj buty sobie kupił w promocji, bo ostatnie trekkingowe a dziś od rana już czytał o tych butach, wciąż je wyciąga i ogląda i ogólnie bije mu na dekiel ;p

klaudiafj

Post » Pt kwi 17, 2015 11:22 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:A to bardzo blisko - obok dzielnica :)

Małż co dzień wymyśla inne wycieczki. Chce wszystko zwiedzić - kolejkami jeździć w gorę i w dól, wczoraj buty sobie kupił w promocji, bo ostatnie trekkingowe a dziś od rana już czytał o tych butach, wciąż je wyciąga i ogląda i ogólnie bije mu na dekiel ;p

zamiast oglądac to niech w nich pochodzi po domu, to takie nowe to niezbyt dobre na długie wyprawy
Obrazek

mir.ka

Post » Pt kwi 17, 2015 11:26 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

haha słuszna uwaga ;p :D

klaudiafj

Post » Pt kwi 17, 2015 14:09 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

"bije mi na dekiel" :20145 :20145 :20145 :20145 :20145 :20145 :20145
się uśmiałam

Klaudia, widze ze szykujecie się na dziecko :D fajno, trzymam kciuki,
nie zawsze jest tak na zawołanie niestety
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt kwi 17, 2015 15:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Nie szykujemy sie, nie nie absolutnie ;)

klaudiafj

Post » Pt kwi 17, 2015 16:11 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Nie będziesz wiedziała kiedy :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]