My robimy z drobiowym filetem i warzywami i do tego są sosy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:To Sprawdz jeszcze langosze![]()
mir.ka pisze:Moli25 pisze:To Sprawdz jeszcze langosze![]()
drób i sosy odpadają
klaudiafj pisze:Gosiu tamto pisałam do CatAngelona dłużej siedzi w decu niż ja i wcześniej rozmawiałyśmy o pisankach
Ale nic się nie stało
Wyszło jakbym się chwaliła hihi
![]()
![]()
Gosiu chodziłaś do szkoły baletowej? Wow, właśnie miałam pytać, bo pisałaś że kochasz balet klasyczny. Ja z baletem i tańcem nie ma nic wspólnego i jedyny balet który mi się podobał to był w filmie Czarny ŁabędźW Warszawie na pewno masz wybitne przedstawienia, prawda? My tutaj mamy Operę Śląską w Bytomiu i też tam jest balet. Ale oglądam operetki
A balet tańczy w tych przedstawieniach
Byliśmy dziś na wernisażu i tak się cieszę, że już tak zaprzyjaźniłam się z koleżankami z kursu - jest ich 3 (w sumie 5)I co najlepsze - idziemy wszystkie od października na kurs 3 stopnia w ZPAFIe
Więc mam pewność, że kurs się odbędzie
Bardzo się cieszę!
Ostatnio na zajęciach facet jeden opowiadał jak oświetlić cegłę, że w Opavie (najlepsza szkoła foto w Europie) uczyli się tego rok. Powiedział, że zaparzy herbatę a my mamy to zrobić. Zajęło mi to 7 minut może ;p Koleżanki były w szoku ;p Potem zrobiłam jeszcze jedno oświetlenie, a potem facet mówił, że potrzebna jest strumienica a tej nie mamy do jeszcze jednego oświetlenia i poszedł do kibla. A ja sobie myślę, a tam nie mamy ;p Dałam koleżance lampę do trzymania na odpowiednim poziomie i wzięłam dwa zeszyty i ułożyłam na kształt strumienicy. Drugi punkt dla mnie, bo znowu koleżanki były w szoku. Facet wraca, a ja mu mówię - jak to nie ma strumienicy?! Zaczął się śmiać i powiedział, że to kultowe! W między czasie zeszyt zaczął się jarać ;p I teraz wiem, za co lubię światło błyskowe a nie stałe![]()
A dziś miałam pyszną kolacje - tortille wraps sobie zrobiłam pierwszy raz w życiu. Dosłownie zajęło mi to 5 min. Dałam ją na patelnie - podgrzałam z obu stron, ułożyłam ser i mnóstwo warzyw, sos do hamburgerów i to było takie pychaaaaChciałam zjeść dwie, ale już jedną się nasyciłam
Jadłyście to kiedyś?
Moli25 pisze:To Sprawdz jeszcze langosze![]()
klaudiafj pisze:Hej Piękne Panienki
Jestem caly czasWczoraj pracowalam i nie miałam czasu wejść na miau, zostawilam to sobie na wieczór a wieczorem komp mi wysiadł a dokładnie bateria, umarła na amen :/ Nawet po południu pisałam na miau, ale posta mi wcięło i wyszłam z forum. Na telefonie nie lubie odpisywać, bohocki-klocki wyskakują, ale czytałam
Teraz jestem na małym komputerku.
Czytałam o jedzonku - Marto Ty się tym pasjonujeszMoja siostra też, a dla mnie jedzenie ma byc pyszne i też w miarę szybkie
Te krajzerki to coś ciekawego
Nigdy o tym nie słyszałam, wypróbuje w weekend
Dziś jestem budzona od 6 rano co pół godziny, przez co wstalam lewą nogą - przez dwa koty, przez liczne telefony, przez licznych gości z administracji.
Mam dziś sesje, przychodzi szwagierka na zdjęcia ciążowe bez faceta i bez widocznej ciąży :/ nie wiem co to będzie. Do 2 w nocy szukałam inspiracji w necie i nie czuję się zainspirowana. W ogóle już mi bokiem wychodzi robienie sesji w domu, a naoogladałam się wczoraj jakie studia mają inne fotografki, to kuleee jakie piękne i duże. Zaraz mi chyba ten kompik wyłączy, bo jakaś aktualizacja się odbywa.
A w Karkonoszach śniegW zeszłym roku moi kuzyni gdzieś byli, bo bylo tak, że szli w góry w piękną słoneczną pogodę a w górach byli we mgle i śniegu - ależ im pozazdrościłam - było przepięknie
klaudiafj pisze:Te zamglone teżzobaczymy jak bedzie, na pewno nie bedziemy siedziec w pokoju nawet jak bedzie deszcz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 72 gości