W takim razie pieniążki za marzec wędrują do Ani Rylskiej. Będę zmuszona zmienić numer konta do wpłat za kwiecień. Proszę poczekać na informację, bo obecne konto jest nieaktywne że tak powiem
Pieniążki zostały przelane do Ani. Zajęło to prawie 1,5 miesiąca. Zastanawia mnie mocno fakt sensowności tych działań, ponieważ to wszystko wygląda dość opieszale i idzie bardzo powoli. Jest to tylko taka moja wolna, głośna myśl. Przypominam o tym, że zmieniłam numer konta do wpłat. Meksykanka już wpłaciła na stary numer – ok, dziękuję. Resztę proszę o chwilę cierpliwości, roześlę maila z nowym numerem konta. Pozdrawiam M
Może wystarczy podać że zbieramy do końca miesiąca kasę, zgłaszamy kandydatów może ostatniego dnia miesiąca, ze dwa dni na głosowanie i max 3go wysyłka kasy.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
mi się wydaje,, że 1,5mies to nie jest jakiś strasznie długi termin i myślę, że jak na 1 raz po reaktywacji to nawet nieźle poszło, zważając na tempo reagowania każdej z nas. cieszę się, że Ania dostała pomoc.
Tak więc zgłaszamy kandydatów na kwiecień. Żeby było sprawnie, może ja zgłoszę od razu Asię ASK@. i jako, że moją składke przelałam już "hurtem" z marcową, głosuję na Asię oczywiście.
Ja wplacę za kilka dni.Proszę o nowy nr konta. Też głosuję już na Ask@.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Cześć Pokrzywki Wpłaty za kwiecień Rakea 10zł Czarno-czarni 15zł Ja-Ba 15zł Meksykanka 15 zł Lenka* 10zł plus ja 15 zł Niestety ale dla mnie jest to niewykonalne aby przeszukiwać cały miesiąc bo każdy płaci kiedy mu wygodnie, mimo iż umawiałyśmy się na konkretne terminy. Moja sugestia jest taka aby wszyscy płacili 1 dnia (wybranego i ustalonego dla wszystkich np. ostatni dzień miesiąca żeby każdemu pasowało) Mimo szczerych chęci nie jestem w stanie przeglądać całego miesiąca historii konta, ponieważ zajmuje mi to kupę czasu i takie małe kwoty mi giną wśród innych transakcji.
Proszę o informację jakie jest Wasze stanowisko na moja propozycję odnośnie wpłat i głosowania. Jest to dla mnie ważna sprawa dlatego proszę o jakiekolwiek stanowisko.