cześć . Też musze poważyc . Ale Majka jest ciężkawa , ale ... właśnie taka mała . Tylko ogon ma długi , jak lemur . Głodzić to ona sie nie da . Ostatnio mężowi podjadała chleb z dżemem i popiła moją kawą Sensacjo żołądkowych nie stwierdzono Acha , jeszcze chciała gryza wafla ryżowego
Mimiszon jest diaboł. Oprócz niej i Mysi mam jeszcze Troczusia FIV-ka - wielkiego kocura z głową jak piłka lekarska. Troczuś jest świętym kotkiem. Najpierw pastwiła się nad nim Mysia (w domyśle bawiła) a teraz Mała Mi. Właśnie przed chwilą wpadła do pokoju i zaczęła pluć . Patrzę się a ona próbuje pozbyć się kłębu Troczusiowej sierści. I teraz mam jasność dlaczego Troczuś ma wyłysiałą kryzę - a ja się martwiłam, że może chory.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego. Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Myszko , bo te drobne są bardzo bojowe . A odwaga przerastaję ssamego tygrysa . Zakłaczy Ci się bidulka . A może mu chciała nową fryzurę zrobić ? Majka dziś chciała złapać szerszenia przez szybę . I zawsze pierwsza wypatrzy gołębia na balkonie Mirko , Twoj dromniaczek ,to prawdziwa kruszynka
Mój drobniak , dziś został doszczepiony i zważony . Waga 2, 7 kg . A jak drobniak warczał , jak mrauczał ! Jakim grubym , tubalnym głosem . Jak jakiś wielki kocur a nie drobna koteczka Bardzo bojowo nasstawiony kotek
O tak, potwierdzam mój drobniak tez bojowe nastawiony walczy jak traktor, a trzyma ja 5ciu, skąd to małe tyle sił ma ja nie wiem zachowuje się jak tygrys, a nie 3,4 kg kotka wszystkie drobniak takie charakterne ?;)
Z tego , co czytam , to większość Mikre rozmiary nardabiają charakterem ... wściekłego tygrysa . Dziś przyniosłam od staruszków gotowane nóżki z kurczaków dla kotów . Starsze się od razu usadziły i zaczęły jeść , Majka wpadła między nie na syrenie , zabrała spory kawałek i ucieka na szafke zjeść . I nawarczala na mojego męża , który z tej szafki chciał wziąc szklankę
Sheila86 , koteczki witają i ida sie ogarnąć . W końcu kocur patrzy