Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 13, 2015 22:55 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Masz na pewno jakiś talent :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 13, 2015 23:03 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudus, nie odkryłam go jeszcze :ryk: chociaż, czekaj :D na kosmetyce się dowiedziałam ze mam wrodzony talent do malowania ludzi ( siebie oczywiście nie ), tylko trzeba ćwiczyć ; D albo to z żalu powiedziane by mnie pocieszyć :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon kwi 13, 2015 23:13 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:ryk: :ryk: :ryk:

klaudiafj

Post » Pon kwi 13, 2015 23:35 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

:D ale jakby nie patrzeć, czas na znalezienie talentu jeszcze jest :mrgreen: musze w czymś się wypróbować :piwa:
Obrazek

sistersy25

Post » Pon kwi 13, 2015 23:54 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Tez dlugo szukalam :) a ten wizaz Cie interesuje?

klaudiafj

Post » Wto kwi 14, 2015 0:11 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Klaudus, czy interesuje to nie wiem, ale lubiłam się bawić i sprawiało mi to przyjemność :ok:
Obrazek

sistersy25

Post » Wto kwi 14, 2015 0:36 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

A w jakim zawodzie pracujesz? Może warto iść w tym kierunku?

Wróciłam z kąpieli, zaraz puszczam film na dobranoc - Naznaczony - okazuje się, że nie widziałam :)
W kąpieli zawsze towarzyszą mi dziewczynki. Marysia siedzi na wannie, bo ona jest zafascynowana wodą :) W sumie to taki kot wodny, wszędzie ma obcykane źródła wody, ale nie kąpie się jak Moli :) I miałam pełną wannę wody gorącej, a ta nachyla się, żeby się napić. Patrze co ona robi a ona źle obliczyła odległość od wody i się bulkła ;p Nosem w wodę aż śpikole zaświszczały :D hihi ale potem ponowiła próbę i bardzo smakowała jej ta czysta i gorąca woda. Ona lubi ciepłą wodę ;)

klaudiafj

Post » Wto kwi 14, 2015 7:27 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

kalair pisze:A bo byś sobie rysia sprawiła, nie byloby potrzeby zmniejszania szelek. :mrgreen:
Okropnie dzisiaj, ale nad morzem byłoby cuudnie! :P
Czy jest coś, czego nie umiesz? :lol:

A skąd to takie wnioski wyciągasz? Myślisz, że taki wiatr nad morzem to cudna sprawa? Zimno, duje, a huk taki, że marzysz o miejscu, gdzie można złapać chwilę ciszy. Byłam nad morzem w czasie sztormu nie raz, to naprawdę fajne jest, jak się przez chwilkę to wszystko słyszy i ogląda, ale po kilku dniach głowa ci pęka od hałasu. Poza tym piach jest wszędzie - unosi się, masz go w buzi, oczach, uszach, włosach, ubraniu, wszędzie. Jak byłam na plaży to ludzi zaczynało być widać tak mniej-więcej od pasa w górę.
Ale na pewno są amatorzy takiej aury - może Caragh by się podobało? :roll:
Witam serdecznie w tym zimnym, ale słonecznym dniu :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto kwi 14, 2015 11:38 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Hej Dorotko :)
Bo nad morzem jest słońce, wiatr i morze :)
A w Bytomiu czy w Beskidzie jest słońce, wiatr i nie ma morza :)
A więc skoro jest już słońce i wiatr to fajnie byłoby mieć też morze :)

Ja byłam w październiku nad morzem - było słońce, wiatr i morze :) Nie był to sztorm, pogoda była piękna, wiatr męczący to fakt, ale tubylcom nie przeszkadzał ;)

Nie umiem pobrać zdjęć z telefonu, jeszcze czegoś takiego nie było :/
Dziś jedziemy na wernisaż wystawy prezesa ZPAFu, będą to otworki, czyli zdjęcia wykonane pierwszą metodą jaką kiedykolwiek zdjęcia były robione, przez mały otworek, bez obiektywu.

Wczoraj do nocy robiłam ten sekretarzyk. Miałam go kończyć, a tu końca nie widać. A wszystko po to by gustownie schować karteluszki i długopisy przy kompie w salonie, żeby nie było bałaganu. Zaraz zrobię zdjęcia i Wam pokaże :)

klaudiafj

Post » Wto kwi 14, 2015 11:51 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

NO, ciekawa jestem bardzo :)
Ja też mam sekretarzyk na biurku, robiła go dla mnie nasza forumowa koleżanka :)

Sihaja

Post » Wto kwi 14, 2015 12:00 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

CatAngel? chętnie bym zobaczyła :)

klaudiafj

Post » Wto kwi 14, 2015 12:05 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

klaudiafj pisze:CatAngel? chętnie bym zobaczyła :)

Nie ja ;-)
Ja mam tyle roboty ze nie wiem od czego zacząć :-) wiec mój sekretarzyk sobie jeszcze poczeka :-D
Musze mojemu M zrobic skrzynkę na klucze :-)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 14, 2015 12:14 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Gej Gosiu :) A widziałaś te moje pisanki decu? Całe dwie ;) Ja też zrobiłam na klucze wieszaczek, ten mały z domkiem i teraz muszę cały przedpokój przemalowywać hihi :)

klaudiafj

Post » Wto kwi 14, 2015 12:49 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Jak będę miała chwilkę to zrobię w domu zdjęcie i pokażę :) A robiła ewung :)

Sihaja

Post » Wto kwi 14, 2015 12:55 Re: Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

Sekretarzyk fotografa :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Co myslicie?

klaudiafj

[poprzednia][następna]