Zagląda, zagląda ale bez zdjęć nie śmiał się odzywać Też chciałabym się pochwalić moimi wypasieńcami. Kicuś - niestety już za TM - kocur, który w swoim życiu nie przekroczył wagi 2,8 kg. Mała Mi (Mimiszon, Niedobrota, Gruba Dupa) kotka, obecnie ok. roku, waga 2,5 kg z czego 2 kg to dupa. Jest to kotek o bardzo małym rozumku składający się głównie z żołądka. Obecnie dupsko ma większe niż 5-letnia Mysia.
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego. Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Witamy jutro podliczymy drobniaczki Jak patrzę na te moje koty , to tez jakaś mutacja , majaca albo z pięc żołądków albo tylko i wyłącznie przewody pokarmowe . Rozumku za bardzo nie , bo sie już nie miał gdzie zmieścić .
Drobniaczka Dominika pozdrawia i załącza fotki na dowód, że jest drobniaczką
Po lewej pełnowymiarowy Budrys z kocykiem, po prawej Dominika z miską, na tym samym mebelku
Mam jeszcze jedną kandydatkę do Drobniaków, 8-miesięczną Gretkę, ale ona jeszcze rośnie. Z tym, że powoli. Zobaczymy, jaka urośnie, ale zanosi się na drobniutką.
1. Maja 2. Zuzia od Ewa L. 3.Kitusia od Klsudiafj 4. Mati od meg828 5. Pineska od ASK@ 6. Delicja od OKI 7.Carmen od Szalonego Kota 8. Tien od Salem 11 9. Fuku od kuba.kaczor13 10.Elenka od mir.ka 11. Dominika od violet 12. Greta od violet 13. Mili od Monika Mroz 14.Mała Mi od Irlandziej Myszki 15. Lola od sistersy25 16. Pysia od Barbasi
I honorowo : Kleszcz od Dorcia 44 .
Ostatnio edytowano Czw kwi 30, 2015 12:58 przez barbarados, łącznie edytowano 1 raz
Skoro jest lista to warto by było dodać wagę Wtedy się zobaczy kto naprawdę jest drobniaczkiem Wyczaimy też kto specjalnie głoduje kota by załapać się na listę ;p
klaudiafj pisze:Skoro jest lista to warto by było dodać wagę Wtedy się zobaczy kto naprawdę jest drobniaczkiem Wyczaimy też kto specjalnie głoduje kota by załapać się na listę ;p
Klaudus do określenia kto głoduje jeszcze by się pomiar wzrostu przydal
Tak i poprawka na to, który kot już zaliczył sterylkę Moja Kitusia była malusia jak Twoja Kasiu. U weta mnie ludzie zaczepiali - co ten kot taki chudy? Ona była taka maleńka, aż nie do uwierzenia. Teraz wazy 3,7 po jedzeniu Ostatnio na czczo było 3,5 kg
Klaudus u mnie to samo taki mały Szczurek u weta słyszałam komentarze ze czemu małapka taka chuda, aż w końcu teraz usłyszałam po sterylce ze w końcu wygląda jak kot a nie cień kota aż trudno uwierzyć że za miesiąc skończy rok