https://www.youtube.com/watch?v=phQoyjDjj7w
Życzymy miłego oglądania.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Paula P. pisze:A i Dziewczyny, zgłaszajcie się do Maćka w sprawie studia nagraniowego:) Naprawdę to nic strasznego (byłam), jesteście same, nikt Was nie będzie oglądał ani słuchał, warto przeżyć coś takiego, zawsze to nowe doświadczenie - zaśpiewać w profesjonalnym studiu. Nawet nieprofesjonalnie jak ja:P Cel jest szczytny, no i mówię; to nowe doświadczenie, warto!!!
Blak. pisze:Kochani mam pytanie - czym karmicie koty? Co można im przynosić do jedzenia? Jutro jadę pierwszy raz odwiedzić kociarnie i chciałam coś zabrać ze sobą w imię zasady przez żołądek do sercaCzy w kociarni jest jakiś alergik, albo kot, który wymaga specjalnej diety?
dilah pisze:Luna jest bardzo smutna i bardzo przestraszona, od stycznia była sama w mieszkaniu, pewnie troszkę "zdziwaczała" ale to bardzo łagodna i kochana kotunia, mam wielką prośbę by na dyrzurach w miarę możliwości poświęcać jej uwagę, by się troszkę otworzyła, tak jak piszesz Julia poświęciłaś jej czas i mała się odstresowała a nawet zapomniała, bo zaczęła się przytulaćim prędzej wróci do niej chęć życia tym szybciej będzie można szukać jej domu
Cieszę się też z siostrzyczek, że wreszcie rozprostują kosteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości