Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥ - dużo fot od 65 str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 12, 2015 17:39 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Obrazek

... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie kwi 12, 2015 17:47 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ooo... a my witamy się dopiero na 3 stronie...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie kwi 12, 2015 18:43 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Dzień dobry :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 12, 2015 18:53 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

ja też z kotami :201494
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Nie kwi 12, 2015 18:58 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Oooo,ja wchodzę,a tam drzwi przed nosem zamknięte ? ooooooo :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie kwi 12, 2015 19:04 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Miau :) I ja się witam na trzeciej stronie.
Ciociu, będziesz mi pomagać w gonieniu moich wąteczków?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie kwi 12, 2015 19:08 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Hej Ewuś :) Meldujemy się :)

No to Twoja wola, dla mnie to dziwne zachowanie najpierw się zwolnić i wszystko olać a potem z płaczem wracać i jeszcze angażować w to trzecią osobę, czyli Ciebie. Sama powinna porozmawiać z kierowniczką a nie wyręczać się Tobą :/ Tobie się uda przekonać kierowniczkę to ona przyjdzie na gotowe. No, ale zrobisz co uważasz za słuszne. A jak zrobisz jak ona chce i po czasie zacznie się między Wami coś psuć, np ona będzie olewać pracę to będziesz miała niesmak, że zawdzięcza ją Tobie.
:)

dokładnie to samo pomyślałam,jeszcze zadałam pytanie,czy w odwrotną strone by też tak było,czy ona i jak by gadała z keirowniczką
ja kiedyś tez nieraz odnośnie jednej czy drugiej gadałam z kierowniczką,zeby zadym w pracy nie było.Od pewnego czasu jak się zorientowałam,jak TE SAME kopia pode mną doły,żeby mnie najlepiej na same popołudniówki wyrąbać,bo one nie lubią,powiedziałam,ze mam wygwizdane,kiedyś się to odwróci
Długo nie musiałam czekać
Ewa L. pisze:
Witamy śliczne dziewczyny trzy ! :1luvu:
To nie do końca tak. Baśka to bardzo szczera osoba i co ma ci do powiedzenia to powie nie owijając w bawełnę i za to ją cenię i szanuję. Nigdy nie ukrywała że złożyła cv do innych firm i jak zaproponują jej korzystniejsze warunki to zmieni pracę. I tak było właśnie teraz. Dostała propozycję lepiej płatnej pracy i tam poszła. Jej mąż ją naciskał i namawiał do tego i dlatego się zgodziła. Jak popracowała to okazało się że kasa to nie wszystko że atmosfera w pracy, ludzie z którymi pracujesz są ważniejsi niż 250 zł więcej wypłaty. Dlatego właśnie chce wrócić ale jest jej najzwyczajniej w świecie wstyd.
Baśka jest pracowita i zna się na prowadzeniu stoiska. Dzięki nam bardzo zmniejszyły się straty. Ja sama z tymi tłukami z którymi mam do czynienia teraz nie dam rady. Nie sposób stać przy nich i pokazywać palcem co mają robić i jak. Edzia jest właśnie taka że jak ją opitolę to potrafi zrobić dobrze tak jak należy a jak nie to zaczyna robic na odwal się. Druga znów wszystko robi dobrze i wszystko wie a jak jej pokażesz że jednak nie do końca to zaprzecza że to ona zrobiła źle i zgania na innych.
Trzecia która na szczęście odchodzi to porażka całkowita. Ostatnio stała sama.Od 10 do 17 była na stoisku a do 14 była z nią Edzia. Ja od 13.30 jak przyszłam do pracy rozkładałam z dziewczynami na sklepie palety z towarem więc nie zaglądałam na stoisko. Ok. 16 moja błyskotliwa koleżanka pyta sie kierowniczki czy w chłodni są jeszcze ćwiartki z kurczaka. Kierowniczka zrobiła takie oczy 8O 8O 8O i pyta mnie o te ćwiartki. Powiedziałam że nie wiem niech zobaczą w chłodni. Okazało się że koleżanka w chłodni nie widziała.
Poszłam , podniosłam pojemnik z filetami zerkając do pojemnika pod spodem i ......przyniosłam jej ćwiartki na stoisko :evil: :evil: :evil:
Ręce, cycki i majtki normalnie opadają.
Z Baśką czegoś takiego nie było.
Ona i tak sama przyjdzie do kierowniczki pogadać z nią chodz tylko o to żeby podszykować jej grunt i dowiedzieć się czy ma jakieś szanse.

Ty znasz ją ,pracowałaś,sama wiesz,czy iść czy nie
Po tym co piszesz,to jak masz mieć zawalone dni przez inne obiboki,to chyba lepiej iść zagadać.No ciekawe co z tego wyjdzie :ok: :ok: :ok:

A ta lola niby pobita wróciła juz ?
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie kwi 12, 2015 20:23 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

uuuuuuuuuuu 3 strona u Ewci to całkiem nieźle - witam się :piwa:

Ewciu - możesz pogadać z kierowniczką ale tak żeby nie czuła się naciskana no i musisz sobie zdawać sprawę, że jak Basia znowu gdzieś odejdzie (bo ją mąż będzie naciskał), to będzie na Ciebie :cry:

powodzenia w negocjacjach - mi się nie udało - prezes nie przyjął koleżanki, która odeszła bo lepiej płacą, a nie przewidziała że fizycznie nie da rady. Też z nim rozmawiałam bo jak mam uczyć następną osobę to mi się niedobrze robi :cry: na razie jestem sama :evil:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie kwi 12, 2015 21:17 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

isabell36 pisze: no i musisz sobie zdawać sprawę, że jak Basia znowu gdzieś odejdzie (bo ją mąż będzie naciskał), to będzie na Ciebie :cry:

o właśnie,jeszcze tego zapomniałam dopisać
Podsumowując,po przemyśleniu,ja bym najpierw zostawiła kwestię,ze niech ona sama najpierw próbuje z kierowniczką rozmawiać,bo w tej chwili to wygląda tak,ze jej jest głupio najzwyczajniej,że sobie odeszła.Ewcia ma dobry układ z kierowniczką,zgadują się,to drogę wytoruje i ta będzie sobie mogła spokojnie przyjsć,sama kierowniczka też tak moze to odebrać,że Basia sobie wycwaniakowała temat
Po obczajeniu jak kierowniczka zareaguje na jej prośbę,dopiero wtedy bym spróbowała zagadać,ale tak jak Izus pisze,spokojnie
No,ale wiadomo,to już Twoja kwestia czy co i jak zrobisz,w żadnym wypadku nic nie narzucamy
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie kwi 12, 2015 22:04 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

hej hej :smokin:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pon kwi 13, 2015 0:17 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Spać mi się chce niesamowicie. Wczoraj jak wychodziłam z pracy zadzwoniła koleżanka ta co ze mną pracowała i odeszła.Jak zaczęłyśmy rozmawiać to zapomniałam nawet kluczyka od szafki i został w drzwiach.
Żaliła się z problemów rodzinnych i poprosiła abym pogadała z kierowniczką o ponownym przyjęciu jej do nas do pracy. W tej nowej jest jej źle, panuje nie ciekawa atmosfera, dziewczyny są sztywne i ogólnie źle jej się pracuje.
Tęskni za nami i jeśli kierowniczka się zgodzi to ona chętnie wróci bo umowa próbna kończy jej się 9 maja.
Trzeba by pomyśleć i pogadać z kierowniczką bo z nią jestem w stanie coś zadziałać na stoisku a z tymi obecnymi to ręce mi opadają.

a dlaczego odeszła? tam miało być lepiej?

Bo tam więcej płacili i mąż na nią wywierał presję. Mają córkę uczącą się i kasa potrzebna. Ale okazało się że 250 zł nie są warte zachodu.

Czasami sprawdza sie przysłowie wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Ludzie szukają zawsze lepiej płatnej pracy, ale wlasnie atmosfera w pracy jest bardzo ważna. :piwa: miłej pracy!

Tak to prawda - atmosfera w pracy ma ogromne znaczenie. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 13, 2015 0:18 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

barbarados pisze:Dotarłam :twisted:

Witaj Basiu z kocio psim stadkiem ! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 13, 2015 0:19 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

ewa_mrau pisze:Obrazek

... mry!

Witaj Ewciu! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 13, 2015 0:20 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Sihaja pisze:Ooo... a my witamy się dopiero na 3 stronie...

Na trzeciej stronie witamy trzy kotki od fajnej Dorotki! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 13, 2015 0:21 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

dorcia44 pisze:Dzień dobry :D

Witamy drugą Dorotkę ! :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]